Το καλύτερο τονωτικό πριν το Wimbledon! – VID

Η Καρολίν Βοζνιάκι φθάνει ξανά σε τίτλο στην πλούσια καριέρα της κερδίζοντας τελικά το τρόπαιο στο Eastbourne εις βάρος της Αρίνα Σαμπαλένκα έχοντας σώσει match point νωρίτερα στο τουρνουά!

Η επιστροφή της Κάρο!

Μετά την κατάκτηση του Αυστραλιακού Όπεν και την ολιγοήμερη άνοδο της στο Νο1 του κόσμου, η Καρολίν Βοζνιάκι πέρασε μία περίοδο σχετικού ντεφορμαρίσματος που κράτησε αρκετούς μήνες αλλά φαίνεται να έλαβε τέλος!

Η 27χρονη

Δανέζα τενίστρια έκανε το καλύτερο δυνατό στην τελευταία της εμφάνιση πριν από το Wimbledon κατακτώντας το τρόπαιο στο πολύ δυνατό τουρνουά του Eastbourne επικρατώντας δύσκολα στον μεγάλο τελικός της 20χρονης Αρίνα Σαμπαλένκα με 7-5, 7-6(5).

Αυτός ήταν ο δεύτερος φετινός και 29ος συνολικά τίτλος της Κάρο που παίζει με την έμπειρη Βαρβάρα Λεπτσένκο στον πρώτο γύρο του τρίτου Grand Slam της σεζόν στο οποίο ξεκινά ως το αντίπαλον δέος της Σιμόνα Χάλεπ στο κάτω μέρος του ταμπλό!

Η δυναμική Αρίνα Σαμπαλένκα μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν στον τελικό του Σαββάτου για την Κάρο που, και στα δύο σετ, έκανε μεγάλες ανατροπές για να γυρίσει τον τροχό υπέρ της!

Στο πρώτο μάλιστα σετ έχανε διαρκώς μέχρι και το 3-5, στο οποίο έσωσε δύο set point της Λευκορωσίδας στο σερβίς της πριν καταφέρει, με ένα κρεσέντο τεσσάρων κερδισμένων games να κάνει την ολική επαναφορά και να προηγηθεί αυτή με 1-0!

Η πολύ άσχημη εξέλιξη για την Σαμπαλένκα δεν την “γείωσε” με τη Λευκορωσίδα να προηγείται ξανά με break και στο δεύτερο σετ αλλά και πάλι να μην μπορεί να διατηρήσει το προβάδισμά της!

Δεν κατάφερε για δεύτερη φορά στο ματς, να σερβίρει για την ισοφάριση στο 5-4 και μοιραία “τιμωρήθηκε” στο tie break από την πολύ πιο έμπειρη και “ψημένη” σε τέτοιες καταστάσεις, Βοζνιάκι, η οποία, θυμίζουμε, πως είχε σώσει με απίστευτο τρόπο match point στον ημιτελικό κόντρα στην Κέρμπερ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Το καλύτερο τονωτικό πριν το Wimbledon! – VID appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα