Έβερτ: “Μην “ξεγράφετε” την Σερίνα – Φαβορί η Κβίτοβα”

Η θρυλική Αμερικανίδα, κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων, Κρις Έβερτ, μίλησε για την συμπατριώτισσα της, Σερίνα Γουίλιαμς, και τις πιθανότητες που έχει η 36χρονη για να κατακτήσει τον τίτλο στο φετινό Wimbledon. Ακόμη, χαρακτήρισε φαβορί την Πέτρα Κβίτοβα στην φετινή διοργάνωση…

Η 63χρονη, πια, Κρις Έβερτ, έχει κατακτήσει το τρόπαιο του Βρετανικού Major τρεις φορές (1974, 1976, 1981).

Αμέσως μετά την κλήρωση του Wimbledon, εξέφρασε την άποψή της λοιπόν, για το ποιες τενίστριες είναι τα φαβορί για να κατακτήσουν τον τίτλο στο φετινό τουρνουά στο Λονδίνο.

Μπορεί οι περισσότεροι σχολιαστές και αναλυτές να μην υπολογίζουν τόσο πολύ το όνομα της Σερίνα Γουίλιαμς, όμως η Έβερτ δείχνει να πιστεύει πολύ στις ικανότητες της 36χρονης, η οποία βρίσκεται στο κυνήγι του 24ου Grand Slam της καριέρας της.

Αναλυτικά όσα είπε η Έβερτ για το επικείμενο Wimbledon:

“Το γρασίδι είναι η καλύτερη επιφάνεια για την Σερίνα. Είναι η επιφάνεια στην οποία το παιχνίδι της ταιριάζει απόλυτα. Η δύναμή της, το σερβίς της, όλα είναι πιο εύκολα για την ίδια στο γρασίδι, από όσο ήταν στο χώμα.

Η Σερίνα μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο, μπορεί να κάνει κάτι που κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί. Δεν μπορείς ποτέ να την “ξεγράψεις”. Όταν είναι υγιής, γιατί στο Γαλλικό Όπεν δεν ήταν, μπορεί να παίξει πολύ καλά και να τους κερδίσει όλους.

Κοιτάω την κλήρωσή της. Στους πρώτους δυο γύρους δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα πιστεύω. Στον 3ο γύρο θα παίξει με την Σβιτόλινα. Εκεί θα κριθούν πολλά. Αν έχει αυτοπεποίθηση και βρει το παιχνίδι της, μπορεί να κερδίσει.

Όσον αφορά το φαβορί για τον τίτλο, πιστεύω πως η Κβίτοβα είναι η πιο δυνατή από όλες. Έχει κερδίσει δυο φορές παλαιότερα το τουρνουά και έχει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Φαίνεται να είναι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, καλύτερη από ποτέ”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έβερτ: “Μην “ξεγράφετε” την Σερίνα – Φαβορί η Κβίτοβα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα