Η αντεπίθεση των Γάλλων! – VIDEO

Η Γαλλία ξεκίνησε την πολύ δύσκολη προσπάθεια ενός ανεπανάληπτου, αν γίνει, comeback κόντρα στην Κροατία στον τελικό του Davis Cup μειώνοντας σε 1-2 τη σειρά μετά τον αγώνα διπλού του Σαββάτου.

Eίναι ακόμα “ζωντανή”…

Η γηπεδούχος Γαλλία απογοήτευσε πλήρως στους αγώνες μονού της Παρασκευής χάνοντας και τα δύο ματς δίχως να κερδίσει μάλιστα ούτε σετ.

Ο

μεν Ζερεμί Σαρντί ηττήθηκε από τον Μπόρνα Τσόριτς, ο δε Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά από τον Μάριν Τσίλιτς και κάπως έτσι ήρθε το 0-2 για τους “τρικολόρ” που έπαιζαν πλέον το “κεφάλι” τους στον αγώνα διπλού του Σαββάτου.

Το επιτυχημένο δίδυμο των Νικολά Μαού και Πιέρ Ερμπέρ ήταν πάντως το φαβορί της αναμέτρησης κόντρα στους Ιβάν Ντόντιγκ και Μάτε Πάβιτς και τελικά κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με τη νίκη τους, 6-4, 6-4, 3-6, 7-6(3) και να κρατήσουν τις ελπίδες της χώρας τους “ζωντανές” ενόψει των αγώνων μονού της Κυριακής.

Η νίκη των Γάλλων φαινόταν πως θα έρθει πιο εύκολα όταν και προηγήθηκαν με 2-0 σετ και break στο τρίτο σετ, ωστόσο, οι σκληροτράχηλοι Κροάτες τους τέσταραν δυνατά μειώνοντας σε 2-1 και στέλνοντας το τέταρτο σετ μέχρι το tie break.

Παρόλα αυτά, η Κροατία θα έχει ακόμα τουλάχιστον δύο match point στους αγώνες της Κυριακής ευελπιστώντας φυσικά να μην πάει η σειρά σε πέμπτο ματς όπου το μομέντουμ θα είναι πλέον πλήρως με τους γηπεδούχους Γάλλους.

Σάββατο, 24/11: Τελικός Davis Cup

Mahut/Herbert (France) beat Dodig/Pavic (Croatia) 6-4 6-4 3-6 7-6(3)

DAVIS CUP WORLD GROUP DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Η αντεπίθεση των Γάλλων! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα