Η αγωνιστική δράση πλησιάζει!

Διανύουμε τις τελευταίες εβδομάδες της σύντομης off season που απολαμβάνουν οι τενίστες και το Tennis24 σας ενημερώνει ποια κορυφαία ονόματα τουρ θα δούμε εν δράσει από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του 2019!

Μπορεί η λήξη της αγωνιστικής σεζόν του 2018 να έγινε πριν από μερικές μόνο εβδομάδες, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα μείνουμε χωρίς τένις για καιρό!

Και αυτό διότι τα πρώτα τουρνουά του 2019 ξεκινούν από τις τελευταίες μέρες του…2018, οπότε μας απομένουν περίπου είκοσι μέρες μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν που

αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον!

Τρία τουρνουά της σειράς ATP 250 διοργανώνονται την πρώτη εβδομάδα του 2019: το Brisbane International στην Αυστραλία, το Doha Exxonmobil στο Κατάρ και το Tata Open Maharashtra στο Πουνέ της Ινδίας!

Πάμε να δούμε ποια κορυφαία ονόματα του τουρ θα απολαύσουμε από εκείνες κιόλας τις μέρες!

Στο Brisbane International θα έχουμε το μεγάλο comeback, καλώς εχόντων των πραγμάτων, του Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο 32χρονος Ισπανός θα έχει ήδη δώσει το “παρών” στο φιλικών προδιαγραφών τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, στην Αυστραλία όμως θα κάνει την επίσημη επανεμφάνισή του στο τουρ όπου θα φανεί και η αγωνιστική του κατάσταση,

Μαζί του θα είναι και άλλα σημαντικά ονόματα του τουρ όπως ο Νο9 τενίστας στον κόσμο, Κέι Νισικόρι αλλά και ο Άντι Μάρεϊ που ελπίζει επιτέλους να αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς και την πολύ μέτρια αγωνιστική κατάσταση της τελευταίας διετίας.

Στη Ντόχα θα δούμε τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, σε ένα τουρνουά που του αρέσει πολύ και το οποίο έχει κερδίσει τις δύο τελευταίες φορές που αγωνίστηκε (2016, 2017).

Ο Νόλε θέλει ένα δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν και είναι πιθανόν να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντομινίκ Τιμ, Νο8 τενίστα στον κόσμο, αλλά και τον Κάρεν Χατσάνοφ, Νο11, που επίσης θα ξεκινήσουν τις “καμπάνιες” τους για το 2019 από το Κατάρ.

Στην Ινδία και το Πουνέ, στο λιγότερο διαφημισμένο τουρνουά από τα άλλα δύο, θα δώσουν το “παρών” δύο “γίγαντες” του τουρ, ο Κέβιν Άντερσον και ο Μάριν Τσίλιτς.

Ο Κροάτης είχε κερδίσει τη διοργάνωση δύο φορές παλαιότερα όταν διεξαγόταν στο Τσενάι.

Και η WTA Tour, όμως, έχει τα δικά της τουρνουά την πρώτη εβδομάδα του 2019!

Επίσης, τρία στον αριθμό, στο Brisbane (όπως και οι άντρες), στο Όκλαντ και στη Σενζέν της Κίνας!

Η αφρόκρεμα του γυναικείου τουρ έχει επιλέξει να πάει στο Brisbane στο οποίο συμμετέχουν οι Σβιτολίνα (Νο4), Οσάκα (Νο5), Στίβενς (Νο6), Κβίτοβα (Νο7), Πλίσκοβα (Νο8), Μπέρτενς (Νο9) και Κασάτκινα (Νο10)!

Στο Όκλαντ έχουμε λιγότερα δυνατά ονόματα, παρόλα αυτά θα δούμε εν δράσει την Βοζνιάκι (Νο3), αλλά και τις Βίνους Γουίλιαμς, Βικτόρια Αζαρένκα!

Τέλος, στη Σενζέν της Κίνας, ξεχωρίζει η παρουσία της Μαρία Σαράποβα που θα έχει δυνατό ανταγωνισμό από τις Αρίνα Σαμπαλένκα, Κιάν Γουάνγκ και Γελένα Οσταπένκο!

Υπομονή, η αγωνιστική δράση πλησιάζει μέρα με τη μέρα!

Κώστας Αϊτάκης

The post Η αγωνιστική δράση πλησιάζει! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα