Τέλος εποχής για την κορυφαία Νεοζηλανδή της δεκαετίας

Η κορυφαία Νεοζηλανδή τενίστρια της τελευταίας δεκαετίας, Μαρίνα Εράκοβιτς, ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το άθλημα σε ηλικία μόλις 30 ετών…

Μια από τις πιο άτυχες τενίστριες του 21ου αιώνα, η Μαρίνα Εράκοβιτς, σταματάει το τένις.

Η Νεοζηλανδή ταλαιπωρήθηκε όσο λίγες από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια και αφού έφτασε στα όριά της, αποφάσισε να πει το συγκινητικό αντίο της στο άθλημα που τόσο πολύ αγάπησε.

Περισσότερο από έναν χρόνο είχε να αγωνιστεί η Εράκοβιτς, και πιο συγκεκριμένα από τις 7 Νοεμβρίου του 2017. Έκτοτε υποβλήθηκε σε δυο

εγχειρήσεις, ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να επιστρέψει στην ενεργό δράση ώσπου τελικά υπέκυψε στον πόνο και την ατυχία.

Κατέκτησε έναν WTA τίτλο στην καριέρα της, το 2013 στο Μέμφις, έφτασε ως το Νο39 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ τα τελευταία εννιά χρόνια ήταν σχεδόν πάντα μέσα στο Top100 του κόσμου.

Η Εράκοβιτς ήταν η κορυφαία τενίστρια των τελευταίων 15 ετών στη Νέα Ζηλανδία, ενώ αγωνίστηκε 12(!) φορές στο ASB Classic της πατρίδας της, περισσότερες φορές από όλες τις υπόλοιπες τενίστριες του πλανήτη.

“Σήμερα είναι μια συναισθηματική ημέρα για εμένα. Αποφάσισα να εγκαταλείψω το τένις. Ήταν ένα πανέμορφο παραμύθι και ευχαριστώ όλους για την στήριξή προς το πρόσωπό μου”, έγραψε συνοπτικά η Εράκοβιτς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τέλος εποχής για την κορυφαία Νεοζηλανδή της δεκαετίας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα