Τσιτσιπάς: “Σκυμμένο κεφάλι και δουλειά”

Αποφασισμένος να ανακάμψει το συντομότερο δυνατό είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ανεπιτυχή πρεμιέρα του στο ATP Finals, απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, πάλεψε το παιχνίδι όμως ο Αυστριακός ήταν λίγο πιο αποτελεσματικός σε καίρια σημεία του παιχνιδιού, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 7-6, 4-6, 6-3 στον πρώτο αγώνα της φετινής διοργάνωσης.

“Συνεχίζουμε… Δεν είναι και το καλύτερο ξεκίνημα, αλλά προχωράω με σκυμμένο το κεφάλι και ελπίζω

να βρω τη δύναμη να προσαρμοστώ στις καινούργιες αυτές συνθήκες” είπε αμέσως μετά, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο Τσιτσιπάς στο 2ο γύρο του γκρουπ London 2020, θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του άλλου αγώνα της πρεμιέρας μεταξύ του Ράφαελ Ναδάλ και του Αντρέι Ρούμπλεφ.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Τιμ στο ματς.

“Έκανε τα πάντα καλύτερα από μένα στον αγώνα. Σέρβιρε καλύτερα, είχε καλύτερες επιστροφές. Επέβαλε το ρυθμό του και βιάστηκα σε πολλά σημεία. Μου λείπει κάτι από το παιχνίδι μου και θα πρέπει να το διορθώσω μέσα από τη δουλειά. Σκυμμένο το κεφάλι & δουλειά” είπε.

Τέλος, ο Στέφανος στάθηκε και στην απουσία του κόσμου από τις κερκίδες της O2, λέγοντας πως το κοινό τον βοηθάει να ανεβάσει επίπεδο.

“Είμαι άνθρωπος που παίρνει ενέργεια από τον κόσμο. Μου λείπει το κοινό και με έχει βοηθήσει να κερδίσω παιχνίδια, ελπίζω σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας. Πρέπει να σκεφτώ και να μείνω με σκυμμένο το κεφάλι και να κυνηγήσω τα παιχνίδια στη συνέχεια”

ATP FINALS DRAW | OOP (-2h)

The post Τσιτσιπάς: “Σκυμμένο κεφάλι και δουλειά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα