Λουντ: «Θέλω να μείνω»

Ο Ρόμπιν Λουντ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως συμπλήρωσε πως αυτό θα εξαρτηθεί από πολλές παραμέτρους. Ο διεθνής Φινλανδός μέσος του «τριφυλλιού» συμπλήρωσε πως άπαντες στην ομάδα θέλουν να πάρουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Ο Λουντ μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Όμως, δεν εξαρτάται απόλυτα από τις δικές μου προθέσεις. Η ομάδα έχει προβλήματα που πρέπει να τα λύσει και είναι πιο σημαντικά από την παραμονή
μου. Ακόμα μεσολαβούν μερικοί μήνες, θα δούμε».

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Νιώθαμε πίεση, γιατί όλοι ξέραμε ότι δεν είχαμε πάρει τη νίκη εκτός έδρας. Κανένας μας δεν ήθελε να χρεωθούμε ένα τόσο αρνητικό ρεκόρ. Όμως, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και παίξαμε με αυτοπεποίθηση, αυτό μας βγήκε στο γήπεδο και πήραμε τη νίκη».

Για το αν προλαβαίνει ο Παναθηναϊκός τις ευρωπαϊκές θέσεις: «Έχουμε μικρή διαφορά από την 5η θέση, μόνο 4 βαθμούς, θα δώσουμε μερικά δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».
Keywords
Τυχαία Θέματα