Γλίτωσε την “αυτοχειρία”! – VIDEO

Ο Ρισάρ Γκασκέ χρειάστηκε οκτώ(!) match point για να κάμψει την αντίσταση του Γιαν-Λέναρντ Στρουφ αλλά τελικά κατάφερε να κερδίσει τον Γερμανό και να προκριθεί στα ημιτελικά της Αμβέρσας!

Μετά από ένα εκπληκτικό ματς όπου δόθηκε ρεσιτάλ indoor τένις σε σκληρή επιφάνεια, ο 32χρονος Γάλλος κέρδισε πολύ δύσκολα τον Στρουφ με 6-4, 6-7(4), 7-6(9) για να φτάσει, μετά το Τόκιο, σε ακόμα έναν ημιτελικό στο τουρ δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

“Τα χρειάστηκε” πάντως ο έμπειρος Γάλλος που δεν έλεγε να “σκοτώσει” το ματς χάνοντας συνολικά επτά match point, όλα στο τρίτο σετ,

αλλά τελικά με την…όγδοη, σώζοντας και ένα match point του Γερμανού, κέρδισε τελικά το ματς και την ευκαιρία να είναι μια ανάσα από ακόμα έναν τελικό καριέρας στην ATP.

Από το ματς του Έντμουντ με τον Ιβάσκα θα προκύψει ο αντίπαλος του Γκασκέ ενώ στο κάτω μέρος του ταμπλό, ο Ντιέγο Σβάρτζμαν, όπως και πέρσι, φτάνει ξανά στα ημιτελικά της Αμβέρσας μετά την πειστική νίκη του επί του Ζιλ Σιμόν με 6-4, 6-3 και περιμένει το δικό του “ταίρι” στα ημιτελικά από ενδιαφέρον ματς του Γκαέλ Μονφίς με τον Βάσεκ Πόσπισιλ.

Παρασκευή, 19/10: Προημιτελικοί Antwerp Open

Gasquet (France) beat Struff (Germany) 6-4 6-7(4) 7-6(9)
Schwartzman (Argentina) beat Simon (France) 6-4 6-3

ANTWERP SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Γλίτωσε την “αυτοχειρία”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα