Γλίτωσε τα χειρότερα η Οσάκα – VIDEO

Πολύ ζόρικη πρεμιέρα κόντρα στην Άννα Μπλίνκοβα είχε η Ναόμι Οσάκα στο φετινό US Open “επιβιώνοντας” πάντως στα τρία σετ…

Το φετινό US Open προμηνύεται…επεισοδιακό για τη Ναόμι Οσάκα…

Η περσινή πρωταθλήτρια της διοργάνωσης μπαίνει στο φετινό τουρνουά σε αμφιλεγόμενη σωματική και αγωνιστική κατάσταση και αυτό φάνηκε στην πρεμιέρα της κόντρα στη Ρωσίδα Άννα Μπλίνκοβα την οποία και κέρδισε δύσκολα με 6-4, 6-7(5), 6-2.

Η 21χρονη Γιαπωνέζα χρειάστηκε

να επιστρέψει από το 1-4 του πρώτου σετ για να κάνει το 1-0 κόντρα στην αντίπαλο της με πέντε σερί κερδισμένα games.

Η Μπλίνκοβα, όμως, που έπαιξε εξαιρετικά την Τρίτη, έφτασε σε τέσσερα set point στο δεύτερο πριν ισοφαρίσει το ματς και το στείλει δίκαια σε τρίτο σετ όπου η Οσάκα μπόρεσε να ανεβάσει ως όφειλε την απόδοσή της και να αποφύγει έναν οδυνηρό, ψυχολογικά και βαθμολογικά, πρόωρο αποκλεισμό.

Στον δεύτερο γύρο, θα αγωνιστεί κόντρα στη Μάγκντα Λινέτ.

Το βαρέλι δεν έχει…πάτο για την παραπαίουσα Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα που αποκλείστηκε στα τρία σετ από την Άλισον Ρίσκε ενώ η καυτή Μπιάνκα Αντρέσκου προκρίθηκε εύκολα στις “64” της διοργάνωσης.

Τρομάρα και η Χάλεπ!

Με τον τρίτο σερί αποκλεισμό της σε πρώτο γύρο US Open “φλέρταρε” η Σιμόνα Χάλεπ αλλά δεν το άφησε να συμβεί!

Η νικήτρια του Wimbledon επικράτησε στα τρία σετ της Νικόλ Γκιμπς, 6-3, 3-6, 6-2 επιβεβαιώνοντας πάντως το γεγονός ότι δεν νιώθει άνετα στο Flushing Meadows ενώ συνεχίζει κόντρα σε Αμερικανίδες τενίστριες με την Τέιλορ Τάουνσεντ να είναι η επόμενη.

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Γλίτωσε τα χειρότερα η Οσάκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα