Εντυπωσιασμένος με τον… Ναγκάλ ο Φέντερερ! – VIDEO

O Ρότζερ Φέντερερ έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνισή του Σούμιτ Ναγκάλ στον πρώτο γύρο του Αμερικανικού Όπεν παραδεχόμενος πως δεν έκανε και την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στην πρεμιέρα του στη Νέα Υόρκη.

Ο Σούμιτ Ναγκάλ δυσκόλεψε, αρκετά περισσότερο του αναμενομένου, τον Ρότζερ Φέντερερ στον πρώτο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Ο 22χρονος Ινδός πήρε το πρώτο σετ κόντρα

στον Ελβετό θρύλο που χρειάστηκε, όπως και στην αντίστοιχη πρεμιέρα του στο Wimbledon, την ανατροπή από το 0-1 για να προκριθεί στον δεύτερο γύρο του US Open.

Ο Ροτζ έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του Ναγκάλ για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια να πει.

“Δεν έδειξε να επηρεάζεται καθόλου από το βάρος του να αγωνίζεσαι σε τόσο μεγάλη γήπεδο και σε τέτοιο επίπεδο. Ήταν πολύ σταθερός και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει μία πολύ καλή καριέρα. Έμεινα εντυπωσιασμένος γιατί έκανε τα σωστά πράγματα στο γήπεδο κρατώντας διαρκώς τα ράλι σε μεγάλη διάρκεια” ανέφερε.

Ήταν “σκουριασμένος” από την έλλειψη αγώνων πριν το US Open;

“Εσείς το βλέπετε από τη σκοπιά ότι μου λείπουν αγώνες αλλά εγώ πιστεύω ότι έχω παίξει αρκετό τένις φέτος! Το περίμενα ότι μπορεί να δυσκολευτώ στην πρεμιέρα μου. Ειδικά αν σέρβιρα άσχημα όπως στο πρώτο σετ. Ευτυχώς, διέγραψα από τη μνήμη μου το πρώτο σετ και κατάφερα να ξαναπάρω τον έλεγχο του ματς” πρόσθεσε.

Ελπίζοντας πως θα ανεβάσει στροφές σε σχέση με τις χαμηλές “πτήσεις” του πρώτου γύρου, ο Φεντ αντιμετωπίζει στον δεύτερο γύρο τον πολύ πιο έμπειρο Νταμίρ Τζουμχούρ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Εντυπωσιασμένος με τον… Ναγκάλ ο Φέντερερ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα