Παίζει στους τελικούς του Davis Cup ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έκανε γνωστό πως θα αγωνιστεί κανονικά στους τελικούς του Davis Cup τον ερχόμενο Νοέμβριο…

Αν και τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αποκαλύψει πως δεν θα δώσει το παρών στην μεγάλη προσπάθεια της Σερβίας, για τον τίτλο στο φετινό Davis Cup, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, άλλαξε την απόφασή του και θα παίξει στη Μαδρίτη!

Ελάχιστες ώρες λοιπόν, μετά τους τελικούς της ΑΤΡ (10-17 Νοεμβρίου), ο Νόλε θα είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Σερβίας, στη μάχη που θα δώσει στην Caja Magica την εβδομάδα 18-24 Νοεμβρίου,

για να στεφθεί πρωταθλήτρια στο Davis Cup.

Ο Νόβακ δεν ήταν και μεγάλος fan του νέου format του θεσμού όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά, όμως σκοπεύει να δώσει το παρών στους τελικούς της Μαδρίτης, έχοντας δίπλα του, τους Λάσλο Ντζέρε, Ντούσαν Λάγιοβιτς, Φίλιπ Κράινοβιτς, Γιάνκο Τιπσάρεβιτς και Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Μάλιστα, όπως γράφεται στη Σερβία, το γεγονός ότι ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς θέλει να παίξει για τελευταία φορά στην καριέρα του επαγγελματικό τένις, σε αυτό το τουρνουά, άλλαξε από μόνο του την απόφαση του Νόλε.

Οι δυο τους άλλωστε, διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ παρέα σήκωσαν και τον τίτλο για την χώρα τους, το 2009. Οι Σέρβοι θα ανοίξουν τις υποχρεώσεις τους την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου, κόντρα στην Ιαπωνία.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Παίζει στους τελικούς του Davis Cup ο Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα