Γκοφάν και Μόλκαν για τον τίτλο στο Μαρακές (vids)

19:50 9/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Νταβίντ Γκοφάν και Άλεξ Μόλκαν θα τεθούν αντιμέτωποι στον τελικό της Κυριακής (10/4), στο 250άρι τουρνουά του Μαρακές.

Ο 1ος, χρονικά, τίτλος στη φετινή χωμάτινη περίοδο θα κριθεί ανάμεσα σε δυο τενίστες που βρίσκονται εκτός του Top50 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Βέλγο να κυνηγάει να γράψει ιστορία στο Grand Prix Hassan II του Μαρόκου.

Αν καταφέρει και κάνει δικό του το τρόπαιο, θα γίνει ο 1ος Βέλγος στην ιστορία της διοργάνωσης, που φτάνει στον τίτλο, στα 38 χρόνια ιστορίας του θεσμού.

Για να περάσει στον τελικό, ο Γκοφάν

(Νο71) επικράτησε το Σάββατο, του Φεντερίκο Κόρια (No60) με 6-3, 6-3 μετά από 85 λεπτά αγώνα. Στον 15ο ΑΤΡ τελικό της καριέρας του θα αγωνιστεί ο 31χρονος, που στο παρελθόν έχει κατακτήσει μόλις έναν τίτλο στο χώμα (Κίτζμπουελ, 2014).

Ο έτερος φιναλίστ, Άλεξ Μόλκαν, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο χώμα του Μαρακές. Ο Σλοβάκος, Νο65 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, κέρδισε και τον Λάσλο Τζέρε με 6-1, 7-5, πανηγυρίζοντας την 4η συνεχόμενη νίκη του αυτή την εβδομάδα.

Στον 2ο ΑΤΡ τελικό της καριέρας του θα παίξει ο Μόλκαν, που πέρυσι αγωνίστηκε στον τελικό του Belgrade 2 Open, χάνοντας από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στο κοκκινόχωμα της Σερβίας.

GRAND PRIX HASSAN II SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-3h)

The post Γκοφάν και Μόλκαν για τον τίτλο στο Μαρακές (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα