Όλοι παρακαλάνε γι’αυτό το ματς

12:03 9/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Monte Carlo Masters, μια διασταύρωση στα προημιτελικά συγκέντρωσε τα βλέμματα των φίλων του τένις!

Τζόκοβιτς-Αλκαράθ….

Αυτό το ματς περιμένει με ανυπομονησία ολόκληρη η τενιστική υφήλιος, ανάμεσα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης και στο επόμενο Νο1 της ATP, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ο 18χρονος Ισπανός.

Ο Αλκαράθ πριν μερικές ημέρες έγραψε ιστορία στο παγκόσμιο τένις, όντας ο νεαρότερος πρωταθλητής

στο Miami Masters και ο 3ος νεαρότερος στην ιστορία των ATP 1000 διοργανώσεων μετά τον Μάικλ Τσανγκ και τον Ράφαελ Ναδάλ.

Η σπουδαία επιτυχία του στη Φλόριντα τον ανέβασε στο career high Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, μόλις λίγους πόντους μακριά από την παρθενική του είσοδο στο Top10.

Ο χαρισματικός Ισπανός με το επιβλητικό παιχνίδι από τη βασική γραμμή, έδωσε τα διαπιστευτήριά του στα hard courts και έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες ενόψει της χωμάτινης σεζόν καθώς από τους τρεις τίτλους καριέρας, οι δύο είναι σε clay court με σημαντικότερο αυτόν στο Rio Open της σειράς ATP 500 τον περασμένο Φεβρουάριο.

Για να επιβεβαιωθεί το μεγάλο ραντεβού Τζόκοβιτς-Αλκαράθ στα προημιτελικά,  οι δύο κορυφαίοι τενίστες θα πρέπει να περάσουν δύο εμπόδια.

Ο Νόλε περιμένει στο 2ο γύρο το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα  και του Μάρκος Γκιρόν ενώ στον 3ο διασταυρώνεται με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ (ή έναν εκ των Γκοφάν, Ντάνιελ Έβανς). Ο Έβανς είναι αυτός που απέκλεισε τον Σέρβο στην περσινή διοργάνωση στο Πριγκιπάτο.

Από την άλλη, τον Κάρλος Αλκαράθ τον περιμένει δύσκολος πρώτος αγώνας, πιθανότατα με τον Σεμπάστιαν Κόρντα ενώ στους “16” θα παίξει με έναν εκ των Τσίλιτς, Φριτζ ή Τσονγκά.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Όλοι παρακαλάνε γι’αυτό το ματς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όλοι, ’αυτό,oloi, ’afto