Έβερτ για απουσία Ναδάλ: “Θα του κάνει καλό”

14:40 9/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Ράφα Ναδάλ ξεκίνησε ονειρικά τη σεζόν με 3 τίτλους (ανάμεσα τους το Australian Open) και έναν τελικό στο Indian Wells, έχοντας μόλις μια ήττα.

Ο 35χρονος όπως ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό, αποφάσισε να μείνει εκτός τουρνουά για 4 έως 6 εβδομάδες λόγω του θωρακικού τραυματισμού που απέκτησε στην Καλιφόρνια, ωστόσο, διαβεβαίωσε το κοινό πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το χρονικό πλαίσιο που ο Ισπανός θα απουσιάσει περιλαμβάνει τα τουρνουά του Μόντε Κάρλο, της Βαρκελώνης και ενδεχομένως της Μαδρίτης και της Ρώμης.

Η θρυλική Κρις Έβερτ μίλησε για την

απουσία του Ράφα από τα γήπεδα και τη χαρακτήρισε θετική για το Νο4 στον κόσμο ενόψει Roland Garros.

“Έχω την εντύπωση ότι ο Ράφα φέτος έχει χάσει 1 αγώνα μόνο. Έχει καταπληκτικό σερί νικών και σημείωσε ένα απίστευτο ξεκίνημα στη σεζόν. Νομίζω ότι αυτός ο τραυματισμός είναι ένα μπόνους.

Νομίζω ότι κάθε στιγμή που ο Ράφα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να πάρει χρόνο εκτός, είναι θετικό για αυτόν. Συσσωρεύεται η κούραση χρόνων και όχι απλά των τελευταίων 3-4 εβδομάδων.

Έχει εμπειρία και αυτοπεποίθηση και εδώ και πάρα πολλά χρόνια καταφέρνει να ξεπερνάει τα εμπόδια και να παλεύει για το Νο1 του κόσμου. Δεν νομίζω ότι στο ψυχικό κομμάτι θα τον επηρεάσει.

Έχει δουλέψει πολύ το σώμα του τα τελευταία 20 χρόνια και νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι να βεβαιωθείς ότι είναι υγιής, ειδικά όταν πρόκειται να παίζει 5 σετ.

Ειδικά όταν παίζεις Grand Slam που σημαίνει ότι έχεις επτά αγώνες για να κερδίσεις, και ειδικά όταν βλέπεις το πόσο καλά παίζουν οι άλλοι άνδρες, νομίζω ότι είναι κρίσιμο να είναι 100% υγιής αν θέλει να κερδίσει το Roland Garros.”

Δανάη Μασκαλέρη

The post Έβερτ για απουσία Ναδάλ: “Θα του κάνει καλό” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα