Φερέρο: “Ώρα για μεγαλύτερους στόχους”

13:28 9/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο πρώην Νο1 στον κόσμο και προπονητής του Νο11 Κάρλος Αλκαράθ, Χουάν Κάρλος Φερέρο μίλησε στην Marca και αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία του Ισπανού-φαινομένου.

Ο Φερέρο στάθηκε στο γεγονός ότι ως ομάδα έχουν ήδη εκπληρώσει τον πρώτο στόχο της χρονιάς (η άνοδος στους καλύτερους 15 στον κόσμο) και με την χωμάτινη σεζόν ενόψει, οι στόχοι θα γίνουν πλέον μεγαλύτεροι.

“Αυτές οι μέρες ξεκούρασης έχουν χρησιμεύσει για να ξεκουραστούν τα πόδια, αλλά και το κεφάλι. Το να κάνουμε πολλές σκέψεις ασκεί υπερβολική

πίεση στους ώμους του Κάρλος. Ξέρουμε ότι μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν στο χώμα, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά, να μην έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση, να παίζουμε καλό τένις, να αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει και να είμαστε φρέσκοι κάθε εβδομάδα.

Ο Κάρλος έχει ήδη εκπληρώσει τον πρώτο στόχο της χρονιάς, οπότε ήρθε η ώρα να θέσουμε περισσότερους στόχους αλλά με ηρεμία και σκέψη. Ερχόμενος από τη νίκη σε ένα τουρνουά τόσο σημαντικό όσο το Μαϊάμι, η κούπα στο Ρίο και η πολύ καλή πορεία στο Indian Wells δημιουργούν προσδοκίες, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε την δουλεία μας εβδομάδα με την εβδομάδα. Κάθε εβδομάδα είναι διαφορετική, δεν υπάρχει τίποτα ίδιο στο τουρ.

Τώρα έχουμε πάλι Masters 1000 (Μόντε Κάρλο), ξέρουμε ότι από τον πρώτο γύρο όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και πρέπει να παίξουμε καλό τένις, με αλλαγή επιφάνειας και με λίγες μέρες προετοιμασία… Αλλά η θέληση του Κάρλος είναι μεγάλη. Θα είναι σε φόρμα. Ξεκινά την Τρίτη ή την Τετάρτη (12 ή 13 Απριλίου) και ελπίζουμε να προπονηθούμε καλά Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για να βρει το ρυθμό που απαιτείται για το χώμα.

Πλέον οι αντίπαλοι του Κάρλος τον σέβονται πολύ περισσότερο.”

Ο Κάρλος Αλκαράθ  πέρασε bye στον 1ο γύρο του Μόντε Κάρλο, ενώ στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Γκάριν ή Βαν Ντε Ζάντσουλμπ.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Φερέρο: “Ώρα για μεγαλύτερους στόχους” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα