Γερμανική υπεροχή – VIDEO

Μεγάλος νικητής του ντέρμπι των δύο κορυφαίων της γενιάς τους, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος κέρδισε σε δύο καθαρά σετ τον Νικ Κύργιο για τον 4ο γύρο του Miami Masters

Το 6ο επεισόδιο ενός εκκολαπτόμενου epic rivalry, ζήσαμε το βράδυ της Τρίτης με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να ισοφαρίζει σε 3-3 του σκορ κόντρα στον Νικ Κύργιο.

Ο 20χρονος Γερμανός, παρ’ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση τη φετινή σεζόν, εμφανίστηκε πιο έτοιμος από τον “ευαίσθητο” Κύργιο ο οποίος

έδειχνε να αντιμετωπίζει νέα προβλήματα με την πλάτη του.

Τελικά, ο Ζβέρεφ με όπλο του το πανίσχυρο σερβίς του, έφτασε στη νίκη με 6-4, 6-4 και σφράγισε την παρουσία του στην προημιτελική φάση του Miami Open, για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Αντίθετα, ο Νικ Κύργιος μετά από δύο συνεχόμενους ημιτελικούς στο Μαϊάμι, αναγκάζεται σε πρόωρη έξοδο και σε απώλεια βαθμών στην κατάταξη.

Ο Ζβέρεφ κέρδισε το 76% των πόντων του στο σερβίς και δεν αντιμετώπισε break point του αντιπάλου του στο 2ο σετ.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εξαιρετικό για το Νο5 του ταμπλό καθώς ο Ζβέρεφ μέσα σε 15 λεπτά είχε κάνει το 5-1 game! Τα τρία συνεχόμενα game που πήρε ο Κύργιος, δεν φάνηκαν αρκετά για τον 22χρονο που έδειξε να έχει ενοχλήσεις στην πλάτη, στην αρχή του ματς.

Στο 2ο σετ ο Σασα συνέχισε να είναι επιβλητικός στο σερβίς και ο Κύργιος δεν μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στα service game του αντιπάλου του.

Μια ευκαιρία ήταν αρκετή για τον Ζβέρεφ ώστε να πετύχει το break στο 5ο game (3-2), σφραγίζοντας τη νίκη του λίγο αργότερα στο σερβίς του, μετά από μόλις 72 λεπτά αγώνα.

Στα προημιτελικά της Masters διοργάνωσης, ο δύο φορές πρωταθλητής σε Masters τουρνουά, Άλεξ Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει τον Μπόρνα Τσόριτς που πέτυχε άλλη μια σπουδαία νίκη επικρατώντας 7-6(2), 4-6, 6-4 του Ντένις Σαποβάλοφ στο ντέρμπι των μελλοντικών αστέρων του ATP Tour.

Επίσης για το πάνω μέρος του ταμπλό, ο Καρένιο Μπούστα ήταν νικητής στον Ισπανικό εμφύλιο με τον Φερνάντο Βερντάσκο και με το εντυπωσιακό 6-0, 6-3, πήρε την πρόκριση για τους “8” καλύτερους στο Μαϊάμι.

Έτσι, οι προημιτελικοί του Μαϊάμι είναι οι εξής:

Μπούστα-Άντερσον
Ζβέρεφ-Τσόριτς
Ντελ Πότρο-Ράονιτς
Ίσνερ-Τσανγκ

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Γερμανική υπεροχή – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα