Αυτά τα ματς χρειάζομαι!

Ο Ραφαέλ Ναδάλ έμεινε ικανοποιημένος όχι μόνο από τη νίκη του κόντρα στον Σταν Βαβρίνκα αλλά και από τον δύσκολο τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε καθώς τονώθηκε το ηθικό του Ισπανού θρύλου!

Αγαπάει τις προκλήσεις, ίσως, όσο κανείς τενίστας στην ιστορία του αθλήματος!

Γνωρίζει άριστα ότι οι δύσκολες νίκες είναι αυτές που σε διδάσκουν τα περισσότερα και σου τονώνουν περισσότερο την αυτοπεποίθηση!

Αυτά τα στοιχεία κράτησε ο Ραφαέλ Ναδάλ από τη δύσκολη επικράτηση ενός, επιτέλους πολύ καλού, Στάνισλας Βαβρίνκα από τον αγώνα του τρίτου γύρου του Τορόντο!

“Ήταν γενικά ένα πολύ ωραίο ματς!

Πήρα μια δύσκολη νίκη απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Είμαι, φυσικά, πολύ χαρούμενος. Αυτές οι νίκες σου “χτίζουν” χαρακτήρα, από αυτές αντλείς αυτοπεποίθηση. Χάρηκα που είδα τον Σταν να ξαναπαίζει καλά” ανέφερε ο 32χρονος Ισπανός.

Δυστυχώς για αυτόν, η χαρά της νίκης κρατά πολύ λίγο μιας και τώρα έχει πλήρως στραμμένη την προσοχή του στο ματς που ακολουθεί κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς (03:00 GR).

“Πρέπει να παίξω το καλύτερό μου τένις. Δεν γίνεται να κερδίσω αλλιώς. Έχω παίξει δύο καλά ματς, το επόμενο θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερο” κατέληξε σοφά ο “ταυρομάχος”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Αυτά τα ματς χρειάζομαι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα