“Σίφουνας” Αντερσον κατάπιε τον Ντιμιτρόφ!

Το ονειρικό 2018 συνεχίζεται ακόμα καλύτερα για τον Κέβιν Αντερσον που κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες και τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ φθάνοντας στα ημιτελικά του Τορόντο!

Από το καλό στο καλύτερο βαδίζει η καριέρα του Κέβιν Αντερσον!

Ο 32χρονος τενίστας παίζει την τελευταία διετία το ωριμότερο και καλύτερο τένις της καριέρας του, έχει απόλυτα δίκαια αναρριχηθεί στο Τοπ10 και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τη σταθερότητα στα καλά αποτελέσματα σε όλες τις επιφάνειες!

Ο Νοτιοαφρικανός τενίστας έκανε κυριολεκτικά μια “μπουκιά” τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ συντρίβοντάς

τον με 6-2, 6-2 στον πρώτο χρονικά προημιτελικό του Τορόντο και προκρίθηκε στον δεύτερο Masters ημιτελικό του 2018 μετά φυσικά και την πρόσφατη παρουσία του στον τελικό του Wimbledon.

Τον τελευταίο χρόνο έχει παίξει σε δύο τελικούς Slam ενώ παίζει σταθερά καλά σχεδόν…παντού έχοντας γίνει πολύ δυνατότερος πνευματικά και μπαίνοντας, φανερά, με αέρα φαβορί στους αγώνες του!

Αυτό βίωσε με τον χειρότερο τρόπο ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ που ήταν ανήμπορος σε όλο το ματς να κάνει αισθητή την παρουσία του καταρρέοντας σαν…τραπουλόχαρτα μπροστά στην ετοιμότητα και στην αγωνιστική ανωτερότητα του Αντερσον.

Εκπληκτικός στις επιστροφές, “βράχος” στη baseline και φυσικά “άπιαστος” στο σερβίς, ο Αντερσον δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Ντίμι που έδειξε κάποια σημάδια προόδου στον Καναδά, όχι αρκετά όμως για να δικαιολογήσουν την κατάταξη που ακόμα έχει στο τουρ (Νο5).

Βαδίζει πλέον στο Σινσινάτι, όπου είναι ο υπερασπιστής του τίτλου, έχοντας το δύσκολο έργο της υπεράσπισης των 1000 περσινών βαθμών και ο κίνδυνος της κατρακύλας στην παγκόσμια κατάταξη από έναν πρόωρο αποκλεισμό εκεί να είναι κάτι παραπάνω από ορατός…

Αντίθετα, ο Αντερσον, γεμάτος περίσσια αυτοπεποίθηση θα περιμένει τον νικητή του αγώνα του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Στέφανο Τσιτσιπά για να κάνει το βήμα παραπάνω και στα Masters, όπου θα επιχειρήσει την παρουσία του σε παρθενικό τελικό και εκεί!

Παρασκευή, 10/8: Προημιτελικοί Rogers Cup

Anderson (S. Africa) beat Dimitrov (Bulgaria) 6-2 6-2

ROGERS CUP DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post “Σίφουνας” Αντερσον κατάπιε τον Ντιμιτρόφ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα