Σάκκαρη: “Ήμουν προετοιμασμένη για τις δύσκολες συνθήκες”

Μπορεί το παιχνίδι με την Μαρί Μπόσκοβα να μην ολοκληρώθηκε ποτέ, με την Μαρία Σάκκαρη να παίρνει την 1η πρόκριση καριέρας στο Μόντρεαλ, ωστόσο η Ελληνίδα τενίστρια, σε αντίθεση με την Τσέχα, έδειξε να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τις συνθήκες που επικρατούσαν στο κορτ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

“Ειλικρινά για μένα δεν ήταν τόσο δύσκολο σήμερα. Στην Ιαπωνία είχε περισσότερη ζέστη και υγρασία. Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένη. Γενικά μου αρέσουν αυτές οι συνθήκες. Ένιωσα πολύ καλά στο κορτ, αλλά

από την άλλη φυσικά υπάρχουν αρκετές παίκτριες που δυσκολεύονται να παίξουν σε αυτές τις συνθήκες.”

Εκτός από την πρεμιέρα στο Μόντρεαλ η Σάκκαρη μίλησε τόσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όσο και για τον ημιτελικό του Roland Garros.

“Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν μια μοναδική εμπειρία. Ήταν αρκετά συναισθηματικά για μένα, καθώς προέρχομαι από την Ελλάδα, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.”

“Κάθε στιγμή που βρίσκεσαι εκεί νιώθεις ότι σε μέρος σε κάτι πολύ μεγάλο, κάτι πολύ σημαντικό. Μπορώ να πω ότι ανέβασε την αυτοπεποίθησή μου κατά κάποιο τρόπο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια πόσο ωραία ήταν.”

“Ήμουν πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που αγωνίστηκα στο Τόκιο και ελπίζω πραγματικά να παραμείνω υγιής και να δώσω στον εαυτό μου μια ακόμη ευκαιρία για την επόμενη φορά (σ.σ Παρίσι 2024). Θέλω να κερδίσω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Όσο για το Roland Garros και την πορεία της μέχρι τα ημιτελικά, η Σάκκαρη τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιμήθηκα για 3 ημέρες! Ήμουν ένα πόντο μακριά από το να παίξω σε έναν τελικό Grand Slam και πρέπει να ομολογήσω ότι με πονάει, αλλά αν συνεχίσω να παίζω σε αυτό το επίπεδο ποιος ξέρει μπορεί μια μέρα να κατακτήσω τον τίτλο.”

“Γενικά όταν είμαι καλά με τον εαυτό μου μπορώ και πηγαίνω βαθιά στα τουρνουά. Όταν είμαι αυστηρή και σκληρή με εμένα τότε όλα γίνονται δύσκολα. Γενικά έχει να κάνει με το πόσο ωραία θα είμαι με τον εαυτό μου, πόσο θα τον στηρίζω μέσα από την προπόνηση και τα παιχνίδια μου.”

Η Νο18 του κόσμου θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια μια εκ των Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Τσεχία) και Γιούλια Πουτιντσέβα οι οποίες αγωνίζονται την Τρίτη (10/8).

“Μου αρέσουν πολύ αυτά τα τουρνουά στη Β. Αμερική.”, είπε η Ελληνίδα τενίστρια. “Μπορώ να πω ότι είναι μια από τις αγαπημένες μου αλλαγές τη σεζόν στο να παίζω σε αυτά τα κορτ και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που επιτέλους κατάφερα να κάνω την πρώτη μου νίκη στον Καναδά.”

NATIONAL BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Σάκκαρη: “Ήμουν προετοιμασμένη για τις δύσκολες συνθήκες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα