Φριτς: “Κανείς δεν έχει τη θέληση του Ναδάλ”

Μετά τη νίκη του επί του Αντρέι Ρούμπλεφ και την πρόκριση του στον τελικό του Indian Wells, ο Νο20 στον κόσμο Τέιλορ Φριτς μίλησε για τον Ράφα Ναδάλ και την επικείμενή μάχη τους για το τρόπαιο. Οι δύο τενίστες συναντήθηκαν μόνο μία φορά και αυτή στον τελικό του Ακαπούλκο το 2020 εκεί που ο Ράφα είχε επικρατήσει εύκολα με 2-0.

“Σε εκείνο ματς ένιωθα αβοήθητος γιατί μου έστελνε συνέχεια ψηλές μπάλες και με ανάγκαζε να κάνω λάθη. Το χειρότερο είναι ότι είχα την αίσθηση ότι αν βελτιωνόμουν πολύ, θα ανέβαζε αυτόματα το επίπεδό του και θα συνέχιζε να επιβάλλει τον ρυθμό του.

Τώρα

που έμαθα, ξέρω ότι δεν πρέπει να ψάχνω να χτυπήσω τους winners σαν τρελός εναντίον ενός παίκτη σαν αυτόν. Η ανταγωνιστικότητά του είναι απίστευτη, είναι σαν να μην θέλει κανείς να κερδίσει όσο αυτός. Ξέρω ότι θα κυνηγήσει κάθε μπάλα.

Το χειρότερο πράγμα όταν παίζεις απέναντί στον Ναδάλ είναι ότι αγωνίζεται συνεχώς, θα είναι πάντα εκεί σε κάθε σημείο. Δεν του αρέσει να χαρίζει κανέναν πόντο έχει τεράστια ανταγωνιστικότητα, σαν να το θέλει πάντα τόσο πολύ.

Σίγουρα θα επικεντρωθώ στα δικά του service games γιατί είναι τόσο καλός στις επιστροφές. Σερβίρω τέλεια όλη την εβδομάδα, αλλά θα βρει τρόπο να επιστρέψει το σέρβις μου.”

Ο τελικός των ανδρών θα διεξαχθεί αμέσως μετά τον τελικό των γυναικών (όχι πριν τις 00:00GR).

BNP PARIBAS OPEN ATP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δανάη Μασκαλέρη

The post Φριτς: “Κανείς δεν έχει τη θέληση του Ναδάλ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα