Σάκκαρη: Την ώρα του τελικού η κλήρωση στο Μαϊάμι (vids)

Μπορεί η Μαρία Σάκκαρη να αγωνίζεται στον τελικό του Indian Wells κόντρα στην Ίγκα Σφιόντεκ, ωστόσο 4.000χλμ. πιο μακριά και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι θα κληρώνει για την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία μετά από το Indian Wells θα αγωνιστεί (όπως όλα δείχνουν) και στο Miami Open. 

Η κλήρωση για το γυναικείο ταμπλό έχει προγραμματιστεί για τα μεσάνυχτα της Κυριακής (00:00 GR), κάτι που σημαίνει ότι είτε ο τελικός στην Καλιφόρνια

θα φτάνει στο τέλος του, είτε η νέα πρωταθλήτρια και νέο Νο2 του κόσμου θα σηκώνει τον τρόπαιο στο τουρνουά της ερήμου.

Η Σάκκαρη μετά από την απόσυρση της Άσλεϊ Μπάρτι, αλλά κι αυτής της Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, έχει τοποθετηθεί στο Νο3 του ταμπλό, ωστόσο θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα της που θα παίξει σε ένα τουρνουά ούσα Νο3 ή Νο2 του κόσμου! 

Θυμίζουμε ότι πέρσι η Μαρία Σάκκαρη είχε κάνει μια απίστευτη πορεία στο 1000άρι τουρνουά της Φλόριντα φτάνοντας μέχρι τον συγκλονιστικό τελικό απέναντι στην Μπιάνκα Αντρέσκου όπου και λύγισε στο tie-break του 3ου set

Ωστόσο, για να φτάσει μέχρι εκεί χρειάστηκε να σβήσει τα 6(!) match-points της Τζέσικα Πεγκούλα στον 4ο γύρο και να συντρίψει την Νο2 (τότε) στον κόσμο Ναόμι Οσάκα με 6-0, 6-4!

Η κλήρωση για το ανδρικό ταμπλό θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (18:30 GR). 

To Miami Open θα διεξαχθεί το διάστημα 23 Μαρτίου – 3 Απριλίου.

The post Σάκκαρη: Την ώρα του τελικού η κλήρωση στο Μαϊάμι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα