Survivor διαρροή ασυλία 24/6: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν!

Survivor διαρροή ασυλία 24/6: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το αποψινό επεισόδιο. Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα. Αφορά την επόμενη ασυλία που θα δούμε. Την προτελευταία στο φετινό Survivor. Συγκεκριμένα την ομάδα που όλα δείχνουν πως κερδίζει! Για την ακρίβεια, την ομάδα

που κερδίζει χωρίς καμία αμφιβολία. 

Survivor διαρροή ασυλία 24/6

Καιρό έχουμε να κάνουμε κουβέντα με τον άνθρωπό μας. Τον βρήκαμε και μας τα είπε όλα. Τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το αποψινό επεισόδιο. Επεισόδιο που κρίνει φυσικά και την ασυλία. Την προτελευταία ασυλία που θα δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού αυτή την εβδομάδα πέφτει αυλαία στο παιχνίδι.

Survivor spoiler 21/6: Θα πάει στον τελικό ο Μπορά;

Είδαμε ποιος ήταν ο τρόπος με τον οποίο η άσπρη ομάδα έκανε το 1-0 στις νίκες. Αναφέραμε από το πρωί ποια είναι η ομάδα που έχει το προβάδισμα για νίκη και στο σημερινό επεισόδιο. Αυτή δεν ήταν άλλη από την άσπρη. Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον άνθρωπό μας, ο οποίος έχει επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο. Επιτέλους μια φορά που είχε διάθεση να μας δώσει κάποιες απαντήσεις. Αρκετές μάλιστα. Όχι μόνο σε ότι έχει να κάνει με τα όσα θα δούμε άμεσα στους δέκτες μας, αλλά και για τα επόμενα επεισόδια.

bwin Νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι με live streaming* από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή σου!  21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 Ας ξεκινήσουμε όμως από τα σημερινά. Αυτά που αναμένεται να δούμε σε λίγη ώρα δηλαδή Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας λοιπόν απόψε. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσει η μαύρη ομάδα να σηκώσει κεφάλι; Όχι! Η άσπρη ομάδα θα είναι αυτή που θα κερδίσει την ασυλία και μάλιστα κάνοντας το 2-0. Η ενημέρωσή μας είναι οριστική.

Follow Sportime_media 
Follow sportime.gr  

The post Survivor διαρροή ασυλία 24/6: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα