Αποσύρθηκε από το Ίστμπορν, πανέτοιμη για το Wimbledon!

Η Άσλεϊ Μπάρτι πήρε την απόφαση να ξεκουραστεί αυτήν την εβδομάδα αποσύροντας τη συμμετοχή της από το τουρνουά του Ίστμπορν, αναμένεται όμως να επιστρέψει δριμύτερη για το τρίτο Grand Slam της σεζόν!

Μιλάμε, πλέον, για την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο!

Τη Δευτέρα, 24/6, η 22χρονη Αυστραλή είδε για πρώτη φορά το όνομά της να φιγουράρει στη Νο1 θέση της παγκόσμιας κατάταξης του γυναικείου τουρ, μία ημερομηνία που θα μείνει για καιρό “χαραγμένη”

στη μνήμη της!

Όλα αυτά μετά από 12 σερί νίκες και την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός αλλά και του Μπέρμιγχαμ (είχε κερδίσει και το Premier Mandatory του Μαϊάμι νωρίτερα) όντας σε ασύλληπτη φόρμα και δείχνει αυτή τη στιγμή ανίκητη!

Η Μπάρτι είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή και στο Ίστμπορν αυτή την εβδομάδα αλλά αποφάσισε, λόγω μίας μικρής ενόχλησης στο χέρι αλλά και λόγω κούρασης να μην κατέβει και σε αυτό το grass court τουρνουά αλλά να προπονηθεί όσο καλύτερα μπορεί για το Wimbledon!

“Είναι ένας τραυματισμός που με ταλαιπωρεί από 16 χρονών. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά χρειάζεται προφύλαξη και όλα θα πάνε καλά ενόψει Wimbledon” ανέφερε η Μπάρτι.

Θα την δούμε να συνεχίζει το τρομερό της αήττητο σερί και στο Λονδίνο;

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποσύρθηκε από το Ίστμπορν, πανέτοιμη για το Wimbledon! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα