Φορτσάρει για κούπα η “χρυσή” Μπέντσιτς (vids)

20:27 6/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Στα 24 της χρόνια η Μπελίντα Μπέντσιτς διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας της. Την Δευτέρα η Ελβετή κέρδισε και την Ίγκα Σφιόντεκ στη Νέα Υόρκη, παίρνοντας την πρόκριση στον 3ο Grand Slam προημιτελικό της καριέρας της.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο, λίγες εβδομάδες μετά τον θρίαμβό της στο Τόκιο, εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο US Open και μετρώντας τέσσερις σερί straight sets νίκες, έχει

περάσει στην κορυφαία “8αδα” του τουρνουά.

Μετά από σπουδαίο ματς το οποίο διήρκεσε 2 ώρες και 10 λεπτά, η Μπέντσιτς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νο8 τενίστριας του κόσμου με 7-6(12), 6-3, αφού πρώτα έσωσε τέσσερα set points της Πολωνής στο εναρκτήριο set.

Η Μπέντσιτς έδειξε τρομερά ψυχικά αποθέματα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε αρκετές φορές με την πλάτη στον τοίχο στο κρίσιμο tie-break, απέφυγε να χάσει το πρώτο της set στη διοργάνωση.

Στα προημιτελικά, θα βρει απέναντί της την θαυματουργή 18χρονη Βρετανίδα, Έμμα Ραντουκάνου.

Στο παρελθόν, και οι δυο φορές που η Ελβετή έπαιξε σε προημιτελικά Grand Slam διοργάνωσης, ήταν στη Νέα Υόρκη. Αρχικά το 2014, σε ηλικία 17 ετών και μετά το 2019, που μάλιστα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Φορτσάρει για κούπα η “χρυσή” Μπέντσιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φορτσάρει, “χρυσή” Μπέντσιτς,fortsarei, “chrysi” bentsits