Φονίνι: “Δεν θα πλήρωνα εισιτήριο για να δω τους NextGen”

O Φάμπιο Φονίνι επέκρινε την κατεύθυνση προς την οποία οδεύει το τένις λέγοντας ότι όταν αποσυρθεί δεν θα έχει καμία διάθεση να παρακολουθεί το άθλημα έτσι όπως παίζεται από τους Next Gen.

“Θα είμαι ειλικρινής. Δεν μου αρέσει έτσι όπως εξελίσσεται το μέλλον το αθλήματος. Δεν ξέρω, μπορεί έτσι να το βλέπω επειδή ανήκω στην παλαιότερη γενιά.”, είπε ο 34χρονος Ιταλός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του κόντρα στον Ισπανό Πέδρο Μαρτίνεθ,στο Argentina Open.

“Είναι το ίδιο μοτίβο. Τύποι

με δυνατό forehand και δυνατά service. Είναι κάτι που προσωπικά δεν μου αρέσει. Όταν αποσυρθώ από το επαγγελματικό τένις δεν νομίζω ότι θα παρακολουθήσω αγώνες, πόσο μάλλον να πληρώσω εισιτήριο για να δω κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.”

“Για ποιον θα πλήρωνα; Για τον Φέντερερ. Μακάρι να μπορούσαμε να τον δούμε όπως παλιά. Όλα αυτά που κάνει φαίνονται να είναι τόσο απλά, αλλά δεν είναι. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να δούμε ξανά το καλύτερο παιχνίδι του.”, συμπλήρωσε.

Ο Ιταλός, ο οποίος έχει κερδίσει 19 τίτλους στην καριέρα του, εκτός από την κριτική που άσκησε στους NextGen και το μέλλον του τένις, μίλησε και για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς σχετικά με τον δικαστικό αγώνα και την απέλαση του από την Αυστραλία. 

“Ήταν πολύ τρελό όλο αυτό που έγινε. Του τηλεφώνησα όταν έφυγε από την Αυστραλία. Γενικά έγινε περισσότερη συζήτηση για το θέμα του Τζόκοβιτς παρά για το τένις και μάλιστα ενόψει ενός Grand Slam.”

“Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να τον δω να παίζει. Μόνο αυτός ξέρει αν είχε covid-19 ή όχι. Είναι κάτι πολύ λεπτό και ιδιωτικό και δεν θέλω να το συζητήσω άλλο.”

Ο Νο40 του κόσμου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Φεντερίκο Ντελμπόνις, ο οποίος στην πρεμιέρα είχε νικήσει τον Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του πύργου από το Ταντίλ. 

“Ο Ντέλπο είναι σπουδαίος παίκτης και με στεναχωρεί πολύ αυτό που του συνέβη και που τον βλέπω όπως ήταν στην πρεμιέρα. Ξέρω τον πραγματικό Χουάν Μαρτίν. Ήταν ένας από τους λίγους ικανούς τενίστες που μπορούσαν να τα βάλουν με τους Big 4, όταν ήταν στα καλύτερά τους.”

“Δεν κατάφερα να του μιλήσω αυτές τις ημέρες, αλλά του εύχομαι τα καλύτερα με όλη μου την καρδιά γιατί τον θεωρώ φίλο μου”.

ARGENTINA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Φονίνι: “Δεν θα πλήρωνα εισιτήριο για να δω τους NextGen” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα