Monte Carlo Masters: Αβέβαιη η συμμετοχή του Τζόκοβιτς

Συνεχίζουν τα προβλήματα για το Νο1 του κόσμου καθώς η κατάσταση με τον εμβολιασμό του μπορεί να μην του επιτρέψει να αγωνιστεί στο Masters 1000 του Μόντε Κάρλο.

Η Γαλλία χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή ένα πάσο που επιτρέπει μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί να επισκεφθούν ορισμένους χώρους και αξιοθέατα. Ενώ οι κανόνες στη χώρα ενδέχεται να αλλάξουν πριν ξεκινήσει το Masters του Μόντε Κάρλο στις 9 Απριλίου, ο διευθυντής του τουρνουά Ζέλικο Φράνουλοβιτς είναι αβέβαιος εάν ο Τζόκοβιτς θα μπορέσει να παίξει.

«Εάν

ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις υγείας της γαλλικής κυβέρνησης, θα χαρούμε να τον φιλοξενήσουμε. Πρέπει να ακολουθήσει τους κανόνες ωστόσο. Προς το παρόν, από όσο ξέρω, δεν είναι εμβολιασμένος. Μόλις είναι καλά στην υγεία του σεβόμενοι τους κυβερνητικούς κανονισμούς, θα τον υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες”

Ο πρόεδρος της ATP Αντρέα Γκαουντέντσι αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του Τζόκοβιτς λέγοντας:

“Ο Νόβακ έχει ήδη προγραμματίσει να παίξει στο Ντουμπάι, οπότε φυσικά είναι ένα καλό νέο. Θέλουμε να τον δούμε χαρούμενο και υγιή και θέλουμε να τον δούμε να παίζει.

Θέλουμε τους καλύτερους παίκτες για τα καλύτερα τουρνουά και το Μόντε Κάρλο είναι ένα από αυτά. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά στο τουρ.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ένα γεμάτο ταμπλό. Ελπίζουμε να αφήσουμε πίσω μας τον Covid το συντομότερο δυνατό. Ειλικρινά, ακούμε καλά νέα. Ίσως βλέπουμε το τέλος του τούνελ. Προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση για να αφήσουμε πίσω μας αυτή την τρομερή πανδημία”

Δανάη Μασκαλέρη

The post Monte Carlo Masters: Αβέβαιη η συμμετοχή του Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα