Ρότερνταμ: Πήρε το ντέρμπι με Μάρεϊ ο Οζέρ-Αλιασίμ

Ο Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ βγήκε νικητής από την αναμέτρηση με τον Άντι Μάρεϊ με σκορ 2-0 (6-3, 6-4) και προκρίθηκε στους “8” του τουρνουά του Ρότερνταμ σε 1 ώρα και 37 λεπτά.

Ο Καναδός Νο9 στον κόσμο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πήρε ένα προβάδισμα με 4-0, παίζοντας με πολλή αυτοπεποίθηση και σταθερότητα με τον Μάρεϊ να μην μπορεί να συμβαδίσει στον ίδιο ρυθμό με το σετ να λήγει υπέρ του 21χρονου.

A beautiful

way to secure another break of serve. https://t.co/MY2DTTht3c

ABN AMRO WTT (@abnamrowtt) February 10, 2022

Στις αρχές του 2ου σετ υπήρξαν break και από τις δυο πλευρές, αλλά ο Αλιασίμ ξαναπήρε τον έλεγχο του αγώνα και κλείδωσε τη νίκη στα 2 σετ.

Fabulous Felix.

What a performance that was from our 2020 finalist, ending with a 6-3 6-4 win over Andy Murray.

Auger-Aliassime advances into Friday’s quarterfinals. #abnamrowtt pic.twitter.com/e7uEcoi7Fg

ABN AMRO WTT (@abnamrowtt) February 10, 2022

“Από την αρχή του αγώνα ήμουν έτοιμος και συγκεντρωμένος και νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που μπόρεσα να βγάλω υψηλό επίπεδο από το πρώτο σημείο. Με έκανε να παίξω το καλύτερο μου τένις και είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που έπαιξα και που μπόρεσα να παραμείνω μπροστά στο σκορ. Το να κερδίζεις στα 2 σετ είναι μεγάλη ανακούφιση” είπε ο Καναδός μετά το ματς.

Ο επόμενος αντίπαλος του Οζέρ-Αλιασίμ είναι ο Κάμερον Νόρι και οι δυο τους θα αναμετρηθούν την Παρασκευή 11/2 για μια θέση στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Ρότερνταμ: Πήρε το ντέρμπι με Μάρεϊ ο Οζέρ-Αλιασίμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα