Διπλή Ελληνική μάχη σε Ρότερνταμ και Αγ.Πετρούπολη

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς, σχεδόν την ίδια ώρα, δίνουν μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά των Ευρωπαϊκών indoor τουρνουά που αγωνίζονται αυτη την εβδομάδα και μάλιστα ως οι top seeds.

Στις 14:00GR, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Ελισέ Μερτένς για τα προημιτελικά του St. Petersburg Open στη Ρωσία, θέλοντας να συνεχίσει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στο WTA 500 τουρνουά.

Η

26χρονη Σάκκαρη, Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο1 του ταμπλό στην Αγία Πετρούπολη, θα αντιμετωπίσει για 9η φορά την συνομίληκή της Βελγίδα (Νο26 στον κόσμο), με στόχο να πάρει κεφάλι στο μεταξύ τους H2H καθώς το σκορ είναι ισόπαλο 4-4. Στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους στο tour, η Ελληνίδα είχε φύγει νικήτρια στα τρία σετ για τον 3ο γύρο του Roland Garros 2021.

Μια εκ των Μαρτίντσοβα-Μπέγκου θα αντιμετωπίσει η Σάκκαρη στις “4”, σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση.

ST. PETERSBURG OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+1h)

Λίγο αργότερα (15:30GR), ο Στέφανος Τσιτσιπάς που επίσης καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό στο ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ, μετά τις νίκες επί των Φοκίνα και Ιβάσκα, αντιμετωπίζει τον Άλεξ ντε Μινόρ με στόχο να συνεχίσει το εξαιρετικό σερί νικών απέναντι στον 22χρονο Αυστραλό, Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο4 στον κόσμο, έχει έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Ντε Μινόρ με πιο πρόσφατη στο Indian Wells Masters 2021.

Πέρυσι, ο Τσιτσιπάς είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Ρότερνταμ όπου αποκλείστηκε από τον μετέπειτα πρωταθλητή, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο 22χρονος Στέφανος, εφόσον ξεπεράσει το εμπόδιο του Άλεξ ντε Μινόρ, στα ημιτελικά θα τον περιμένει ένας εκ των Μουσέτι-Λεχέτσκα.

ROTTERDAM OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Διπλή Ελληνική μάχη σε Ρότερνταμ και Αγ.Πετρούπολη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα