Φέντερερ για Ναδάλ: “Όλα καλά αν με φτάσει σε Slam”

19:15 8/2/2020 - Πηγή: Tennis24

Το ρεσιτάλ δηλώσεων που αντικατοπτρίζουν μια πραγματική εικόνα της τρομερής σχέσης που έχουν δομήσει στην πορεία των ετών, συνεχίζεται για τους δύο “αιώνιους” του παγκόσμιου τένις, Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο 38χρονος Ελβετός εκμυστηρεύτηκε το απίστευτο που του είπε ο Ναδάλ, ότι έκλαψε δηλαδή όταν ο Ροτζ σήκωσε για πρώτη (και τελευταία μέχρι νεωτέρας) φορά το Ρολάν Γκαρός ενώ, με τη σειρά του, έδειξε ότι τεράστια ανωτερότητα δηλώνοντας ότι δεν τον πειράζει αν ο Ράφα τον φτάσει ή και τον ξεπεράσει σε Slams.

“Το καλό με τον αγώνα σήμερα, είναι

ότι ο Ράφα δεν με φτάνει σε Slams! Εγώ, ο Ράφα και ο Νόβακ είχαμε τρομερές καριέρες για τις οποίες είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι! Για μένα, έχω ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες που είχα. Ήθελα απλά να κερδίσω ένα Wimbledon! Αν με φτάσει ο Ράφα, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και το αξίζει!” τόνισε ο “Βασιλιάς”.

“Ήταν ένα απίστευτο προνόμιο να είμαστε εδώ σήμερα. Ο κόσμος ήρθε να μας δει να παίζουμε το καλύτερό μας τένις και να μην είμαστε “κλόουν”. Ήταν η απόλυτη ευχαρίστηση για μένα να είμαι στο Κέιπ Τάουν με τον Ράφα και να μοιραζόμαστε αυτό το κορτ. Ήταν ξεχωριστό από πολλές απόψεις! Ελπίζω να το ξανακάνουμε και να πείσω τον Ράφα να ξανάρθει!” ανέφερε ο Μαέστρος.

Τα έσοδα του φιλικού ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ξεπερνώντας τα 3 εκ. δολάρια ενώ θέσπισε ένα νέο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε αγώνα τένις με τις 52.000 κόσμου που μαζεύτηκαν ώστε να δουν αυτό το ιστορικό φιλικό!

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ για Ναδάλ: “Όλα καλά αν με φτάσει σε Slam” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα