Φέντερερ: “Ο Ράφα έκλαψε μόλις κέρδισα το RG 2009”

15:41 8/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Σε μια συγκινητική αποκάλυψη προέβη ο Ρότζερ Φέντεερ κατά τη διάρκεια του Match for Africa

Όσο βρίσκονται εντός κι εκτός court, έρχονται ακόμα πιο κοντά…

Το σπουδαιότερο rivalry στην ιστορία του τένις και μια από τις σημαντικότερες αντιζηλίες στην ιστορία όλων των αθλημάτων, αυτή του Ρότζερ Φέντερερ με τον Ράφαελ Ναδάλ, συνεχίζει να εξελίσσεται και να γράφει ιστορία.

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού αγώνα Match for Africa στο οποίοι οι δύο Θρύλοι συγκέντρωσαν πάνω από 3εκ. δολάρια και το παρακολούθησαν

52,000 θεατές στις εξέδρες του σταδίου στο Cape Town (παγκόσμιο ρεκόρ σε αγώνα τένις), ο Φέντερερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ράφαελ Ναδάλ και αποκάλυψε ότι ο Ισπανός είχε κλάψει όταν εκείνος κατέκτησε το τρόπαιο στο Γαλλικό Όπεν το 2009 που ήταν και το μοναδικό Major που έλειπε από τη συλλογή του.

“Ο Ράφα είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος με ισχυρές αξίες. Σήμερα μου είπε ότι έκλαψε μόλις κέρδισα το Roland Garros το 2009. Ήταν πολύ χαρούμενος για μένα” είπε ο Φέντερερ.

Είναι, πλέον, πασιφανές ότι αυτοί οι δύο τενίστες μοιράζονται κάτι παραπάνω από δύο θρυλικές καριέρες στα courts. Μόλις ολοκληρώσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, θα μιλάμε για δύο εξαιρετικούς φίλους. Δύο κολλητούς…

The post Φέντερερ: “Ο Ράφα έκλαψε μόλις κέρδισα το RG 2009” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα