Κάθε πόντος μετράει για τον υπέροχο Αλιασίμ

12:24 8/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ ανακοίνωσε μια σπουδαία δωρεά για τα παιδιά του Τόγκο

Tη φτωχή χώρα από την οποία κατάγεται ο πατέρας του, θέλει να βοηθήσει ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ ο οποίος για κάθε πόντο που κερδίζει στο ATP 2020, θα κάνει δωρεά 5$ στην οργάνωση EduChange που σκοπός της είναι να προσφέρει εκπαίδευση στα φτωχά παιδιά του Τόγκο της Αφρικής, βοηθώντας πάνω από 2.200 παιδιά.

“Είμαι πολύ περήφανος που θα συνεισφέρω στην εκπαίδευση παιδιών από το Τόγκο” έγραψε στο twitter

ο 19χρονος Καναδός.

Extremely proud to announce that each point I win during the season will contribute to the education of children in Togo, thanks to the #FAAPointsForChange project with @BNPParibas and @CARE. Details in this video! pic.twitter.com/DJRFggyphZ

— Félix AugerAliassime (@felixtennis) February 7, 2020

“Νιώθω πολύ τυχερός που ήδη έχω μια ικανοποιητική καριέρα, μέχρι σήμερα αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προσφέρω κάτι παραπάνω από το τένις. Αυτή τη χρονιά, όλοι οι πόντοι που θα κερδίσω, μετράνε” είπε ο Αλιασίμ.

Η BNP Paribas θα δίνει 15$ για κάθε κερδισμένο πόντο του Καναδού στο φετινό tour. Μέχρι τώρα στο 2020, το Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης έχει κερδίσει 768 πόντους σε 10 αγώνες που έχει δώσει.

Την επόμενη εβδομάδα, ο Αλιασίμ θα συμμετάσχει στο πολύ δυνατό ABN AMRO World Tennis Tournament του Ρότερνταμ, στο οποίο θα αγωνιστεί και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

The post Κάθε πόντος μετράει για τον υπέροχο Αλιασίμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα