Φέντερερ για Μάρεϊ: “Χρειαζόμαστε παραδείγματα σαν το δικό του”

Ο Ρότζερ Φέντερερ συνάντησε μετά από καιρό τον Άντι Μάρεϊ στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων του Shanghai Masters και είχε μόνο καλά λόγια να πει για την επιστροφή του Σκωτσέζου τενίστα!

Μπορεί να μην είναι ακριβώς φίλοι με τον Άντι Μάρεϊ, υπάρχει όμως αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση ανάμεσά τους.

Ο Ρότζερ Φέντερερ όπου σταθεί και όπου βρεθεί, εξαίρει την προσπάθεια του Μάρεϊ να επανακάμψει στο τουρ έχοντας μια δεύτερη ευκαιρία να εκκινήσει την καριέρα του και το ίδιο έκανε μόλις τον είδε από κοντά μετά από

πολύ καιρό στη Σανγκάη.

“Ήταν υπέροχο που τον ξαναείδα στο αποδυτήρια και τα είπαμε λιγάκι. Θυμάμαι που τον είδα στα αποδυτήρια στην Αυστραλία, μετά το ματς με τον Μπαουτίστα Αγούτ και τον ρώτησα τι συμβαίνει, αν θα συνεχίσει να παίζει. Μου είχε πει ότι δεν ξέρει. Ήθελα ειλικρινά να μάθω”.

“Νομίζω ότι έχει κάνει μια επανεκκίνηση γενικά στη ζωή του. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του στο τουρ. Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος γιατί είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που όλοι σεβόμαστε και δεν έχει εχθρούς”.

“Χρειαζόμαστε τύπους σαν αυτόν: παραδείγματα σκληρής δουλειάς, επιμονής, δικαιοσύνης και τα λοιπά” κατέληξε ο Ελβετός τενίστας.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ για Μάρεϊ: “Χρειαζόμαστε παραδείγματα σαν το δικό του” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα