Τόνι Ναδάλ: Δύσκολα θα κερδίσει ξανά Major ο Φέντερερ

Μέσω της στήλης που διατηρεί στην ισπανική εφημερίδα El Pais, ο Τόνι Ναδάλ μίλησε για όλα: για τον Ρότζερ Φέντερερ, τον Ραφαέλ Ναδάλ αλλά και τη NextGen του τένις!

Ήταν η πρώτη σεζόν που τον είδαμε μακριά από τον Ραφαέλ Ναδάλ και απασχολημένο πλέον με τα καθήκοντα του υπεύθυνου ακαδημιών της ακαδημίας του έχει ιδρύσει ο θρυλικός Ισπανός τενίστας στη Μαγιόρκα.

Ο πιο πετυχημένος coach όλων των εποχών στο άθλημα του τένις, λατρεύει

να εργάζεται με νεαρές ηλικίες και με αυτό έχει καταπιαστεί ξανά μετά από πολλά “εξαντλητικά” αλλά και τόσο απολαυστικά χρόνια δίπλα στον ανηψιό του, Ράφα.

Φυσικά, ο Τόνι Ναδάλ εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά τη ζωή στο τουρ και προέβη σε μία σύνοψη της σεζόν αλλά και σε…προβλέψεις για το μέλλον!

Κρατώντας μια…πισινή μιας και ανέφερε ο ίδιος ότι έχει διαψευστεί πολλάκις σε αυτό το θέμα, πιστεύει ότι η συλλογή Major έχει φτάσει στο τέλος της για τον Ρότζερ Φέντερερ:

“Δεν ξέρω τι περιμένουμε από αυτόν το 2019 αλλά φαντάζει πολύ δύσκολο το να κερδίσει Slam. Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη γιατί με έχει διαψεύσει στο παρελθόν όταν έλεγα τα ίδια!” ανέφερε ο θείος Τόνι.

Ο έμπειρος coach στάθηκε στην πρόοδο της νέας γενιάς αναφέροντας σαν “ποιοτικό άλμα” τα όσα έκαναν φέτος στο τουρ οι πιτσιρικάδες!

“Είχα για πολύ καιρό τις αμφιβολίες μου για το αν οι νεαροί τενίστες θα καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι του Φέντερερ στο γρασίδι, του Τζόκοβιτς στην σκληρή επιφάνεια και του Ναδάλ στο χώμα. Μετά τον τελικό του Τζόκοβιτς με τον Ζβέρεφ, αρχίζω να αλλάζω άποψη. Επιτέλους είδαμε ένα ποιοτικό άλμα από την πλευρά τους” ανέφερε.

Τέλος, περιμένει με αγωνία μία σούπερ αγωνιστική σεζόν 2019 με έναν πλήρως υγιή Ράφα, νέα “κεφάλαια” του rivalry με τον Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά και την ακόμα μεγαλύτερη “ενσωμάτωση” των νέων παικτών στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου…

Κώστας Αϊτάκης

The post Τόνι Ναδάλ: Δύσκολα θα κερδίσει ξανά Major ο Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα