Σπουδαίες συμμετοχές στο Μπρισμπέιν

Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές στο Brisbane International, του πρώτου επίσημου τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Australian Open

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά εφτά Grand Slam πρωταθλητές, θα ξεκινήσουν τη νέα αγωνιστική χρονιά στο Queensland.

Στον απόηχο του ATP Cup και τις αλλαγές που θα φέρει στο Αυστραλιανό Καλοκαίρι,

οι διοργανωτές του Brisbane International 2019 ετοιμάζονται για ένα πραγματικά μεγάλο τουρνουά.

Οι Grand Slam πρωταθλητές, Ράφα Ναδάλ, Άντι Μάρει, Ναόμι Οσάκα, Σλόαν Στίβενς, Πέτρα Κβίτοβα, Γέλενα Οσταπένκο και Σαμάνθα Στόσουρ θα δώσουν το παρόν στο combined τουρνουά, μεταξύ άλλων σπουδαίων ονομάτων του παγκοσμίου τένις.

Στους άνδρες ξεχωρίζουν επίσης οι Νικ Κύργιος (υπερασπιστής του τίτλου), Κέι Νισικόρι, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Άλεξ ντε Μινόρ, Μίλος Ράονιτς και Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα.

Στο γυναικείο τουρνουά θα αγωνιστούν επίσης οι Ελίνα Σβιτολίνα (υπερασπίστρια του τίτλου), Καρολίνα Πλίσκοβα, Κίκι Μπερτένς και Ντάρια Κασάτκινα.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι καλύτεροι του κόσμου θα έρθουν στο Μπρισμπέιν. Είναι σπουδαίο πράγμα να έχουμε εφτά πρωταθλητές σε Grand Slam και δεκαέξι από τους top20 σε ATP/WTA. Σίγουρα αναμένουμε μια συναρπαστική εβδομάδα με τένις παγκοσμίου επιπέδου. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η χρονιά” είπε ο διευθυντής των αγώνων, Κάμερον Πίρσον.

Το Brisbane International θα πραγματοποιηθεί 30 Δεκεμβρίου με 6 Ιανουαρίου στο Queensland Tennis Center και αποτελεί τον προπομπό του Australian Open που ξεκινάει λίγες ημέρες αργότερα (14/01).

The post Σπουδαίες συμμετοχές στο Μπρισμπέιν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα