Προπονήθηκε στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς πριν το Πεκίνο (pics)

Στα ΗΑΕ (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και πιο συγκεκριμένα στην πολυπληθέστερη πόλη τους, το Ντουμπάι, λίγο πριν την επιστροφή του στη δράση στο ATP Tour, που θα γίνει μέσα από το 500άρι τουρνουά στο Πεκίνο.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας, μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Εθνική μας ομάδα

για το World Group I του Davis Cup, ταξίδεψε στο Ντουμπάι μαζί με την Πάουλα Μπαντόσα, και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βρεθεί στην πρωτεύουσα της Κίνας, για να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα του στο China Open.

Προ ημερών, ο No5 του κόσμου πραγματοποίησε επίσκεψη σε τενιστική ακαδημία στο Ντουμπάι, την Aria Sportscape Academy, κατά την οποία φόρεσε τα αθλητικά του ρούχα, πήρε τη ρακέτα του και έπαιξα με τα παιδιά που βρίσκονται εκεί, σκορπώντας χαμόγελα με την παρουσία του.

Χθες Τρίτη (26/9), ο Στέφανος προπονήθηκε στο Dubai Duty Free Tennis Stadium για να μπει εκ νέου σε αγωνιστικούς ρυθμούς, και φυσικά ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε κάποιες από τις στιγμές της προπόνησής του.

Stef trained in Dubai before flying to Beijing to play at @ChinaOpen @atptour 2023
Stefanos Tsitsipas #Tennis
1 of 4 pic.twitter.com/k7IDDsG36C

— LavanyaSingerDinesh (@LavanyaVocalNEW) September 27, 2023

Θυμίζουμε, πως στο China Open ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Νίκολας Τζάρι, για τον 1ο γύρο της πρώτης διοργάνωσης στην ασιατική περιοδεία, που επιστρέφει στο Tour μετά από 4 χρόνια απουσίας, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

The post Προπονήθηκε στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς πριν το Πεκίνο (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προπονήθηκε, Ντουμπάι, Τσιτσιπάς, Πεκίνο,proponithike, ntoubai, tsitsipas, pekino