Τόκιο: Πρεμιέρα με δύσκολη νίκη για Σφιόντεκ

Επιστροφή στις νίκες για την Ίγκα Σφιόντεκ, που ξεκίνησε την ασιατική περιοδεία της με μια δύσκολη επικράτηση κόντρα στην αξιόμαχη Μάι Χοντάμα (6-4, 7-5), έπειτα από 2 ώρες και 3 λεπτά αγώνα, για να προκριθεί στον προημιτελικό του Toray Pan Pacific Open.

Η 22χρονη Πολωνή, αν και προηγήθηκε με επιτυχημένη υπεράσπιση του service της στο ξεκίνημα (1-0), είδε την 24χρονη Γιαπωνέζα να την προσπερνά με back to back break, αλλά και δύο δύσκολα service games (4-1).

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως, η No2 του κόσμου

έβγαλε αντίδραση και πήρε πίσω όλα τα break της Χοντάμα (4-4), ενώ διεύρυνε κι’ άλλο το σερί της βγάζοντας ένα ακόμα service game, αλλά και κάνοντας 3ο διαδοχικό break στο φινάλε για να κλείσει το set (6-4).

Στο 2ο μέρος, η προερχόμενη από τα προκριματικά Γιαπωνέζα ξεκίνησε καλύτερα φτάνοντας στο 3ο προσωπικό της break, όμως η Σφιόντεκ το πήρε άμεσα πίσω, και στη συνέχεια κυριάρχησε στο κεντρικό κορτ, για να απέχει ένα καλό service game για τη νίκη (5-1).

Η Χοντάμα όμως δεν ήθελε να “παραδώσει τα όπλα”, και με δικό της σερί τεσσάρων κερδισμένων games, αλλά και back to back break στο ενδιάμεσο, μετέτρεψε το 5-1 σε 5-5 και επανάφερε τις ισορροπίες.

Στον επίλογο του ματς όμως η Πολωνή πήρε το προβάδισμα και έκλεισε την αναμέτρηση με το 7ο δικό της break (7-5). Στην 8άδα του WTA 500αριού στο Τόκιο θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βερόνικα Κουντερμέτοβα, που κέρδισε νωρίτερα την Κάιλα Ντέι με 6-3, 6-3.

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+6h)

The post Τόκιο: Πρεμιέρα με δύσκολη νίκη για Σφιόντεκ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόκιο, Πρεμιέρα, Σφιόντεκ,tokio, premiera, sfiontek