Εφτασε στην Αθήνα ο Μάξι Λοβέρα: «Ηρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας» (pics)

14:32 30/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο Μάξι Λοβέρα. Ο 20χρονς Αργεντινός μεσοεπιθετικός, έφτασε στη χώρα μας για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Συμβόλαιο που θα έχει 5ετή διάρκεια, με τη μεταγραφή από τη Ροζάριο Σεντράλ να ξεπερνάει τα 3.500.000 €.

Ο Λοβέρα πέρασε μια μικρή περιπέτεια έως ότου

φτάσει στην Ελλάδα. Και αυτό διότι έφτασε στη χώρα μας με τρεις πτήσεις και μάλιστα μία… χαμένη. Από το Ροζάριο «πέταξε» στο Μπουένος Αϊρες και από εκεί ταξίδεψε για τη Ρώμη. Ωστόσο η πτήση καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να χαθεί η ανταπόκριση και έτσι ο διεθνής Αργεντινός δεν έφτασε στην Ελλάδα στις 11:00 το πρωί όπως αναμενόταν.

Μόλις έγινε γνωστό ότι η πτήση από Ρώμη για Αθήνα χάθηκε, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινητοποιήθηκαν άμεσα και  αστραπιαία έκλεισαν νέα πτήση στον παίκτη, αυτή τη φορά με ώρα άφιξης τις 13:25. Ακόμη και αυτή η πτώση, ωστόσο, προσγειώθηκε με σχεδόν 35 λεπτά καθυστέρηση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Κάτι, όμως, που δεν επηρέασε καθόλου τον Λοβέρα. Ο οποίος ήρθε κεφάτος και ορεξάτος να αποτελέσει μία από τις αποκαλύψεις του φετινού Ολυμπιακού.

To10.gr υποδέχθηκε τον Λοβέρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον νέο παίκτη του Ολυμπιακού να μην κρύβει τη χαρά του για την παρουσία του στους Ερυθρόλευκους, αλλά και τις μεγάλες φιλοδοξίες του: «Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που έρχομαι στον Ολυμπιακό και θα παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και έχω μεγάλα όνειρα που θέλω να πετύχω με τη νέα μου ομάδα».

Σε ερώτηση εάν μίλησε με κάποιον συμπατριώτη του πριν πάρει την απόφαση να παίξει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό, υποστήριξε πως «…δεν έχω μιλήσει με κάποιον πριν πάρω την απόφασή μου», ενώ αναφορικά με την πρόκληση του Champions League, ανέφερε: «Ξέρω ότι σε αυτή τη διοργάνωση αγωνίζονται οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, είναι μια σπουδαία διοργάνωση και μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα να δείξω την αξία μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει το συμβόλαιο που ήδη τον περιμένει.

Αξίζει κλείνοντας να αναφέρουμε ότι πέραν του ατζέντη του παίκτη, μαζί με τον Λοβέρα ταξίδεψε για την Ελλάδα και ο αθλητικός γραμματέας της Ροζάριο, Ραούλ Γκορντίγιο, για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal μεταξύ των συλλόγων.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Keywords
Τυχαία Θέματα