PAME για την υπέρβαση Μαρία

Τρίτο ραντεβού φέτος για Μαρία Σάκκαρη και Άσλει Μπάρτι – Πρεμιέρα 3ου γύρου με Φέντερερ, Τζόκοβιτς και Γουίλιαμς

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε το καθήκον της και μετά από δύο εντυπωσιακά παιχνίδια στη Νέα Υόρκη, έφτασε στον 3ο γύρο επιβεβαιώνοντας τη διασταύρωση με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό, Άσλει Μπάρτι.

Οι δύο γυναίκες, θα αναμετρηθούν για 5η φορά στην καριέρα τους και για 3η τη φετινή σεζόν, με φόντο την πρόκριση στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, στη δεύτερη

αναμέτρηση της ημέρας στο Louis Armstrong (20:00GR-Eurosport).

Η Μπάρτι έχει κερδίσει και τα δύο φετινά ματς με τη Μαρία, στο Australian Open (7-5, 6-1) και πριν λίγες εβδομάδες στο Σινσινάτι με ανατροπή (5-7, 6-2, 6-0). Κακά τα ψέματα, η Άσλει Μπάρτι είναι από τις πιο δυσκολοκατάβλητες αντιπάλους στο WTA Tour, παίζοντας το καλύτερο τένις της καριέρας της και προερχόμενη από την κατάκτηση του Γαλλικού Όπεν τον περασμένο Ιούνιο.

Για να κάνει την υπέρβαση, η Σάκκαρη θα χρειαστεί να παρουσιαστεί 100% συγκεντρωμένη σε ολόκληρο το ματς και να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που της παρουσιαστεί. Χωρίς άγχος και πίεση, η Μαρία έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει μεγάλες νίκες και παρά την κούραση από τη χθεσινή ανατροπή επί της Σουάι Πενγκ, έχει τις ικανότητες να το καταφέρει.

Η ημέρα θα ξεκινήσει… Βασιλικά αφού το πρόγραμμα του Arthur Ashe θα ανοίξει ο Ρότζερ Φέντερερ, αντιμετωπίζοντας τον Ντάνιελ Έβανς (18:00GR-Eurosport). Ο Ελβετός που έχει χάσει τα δύο εναρκτήρια σετ των δύο αναμετρήσεων που έχει δώσει μέχρι τώρα, έχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς με τον 29χρονο Βρετανό, Νο58 στον κόσμο σε Wimbledon 2016 και Australian Open 2019, χωρίς απώλειες σετ.

Στο τελευταίο ματς του Arthur Ashe, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετωπίζει (04:00GR-Eurosport) τον Ντένις Κούντλα και το ενδιαφέρον στρέφεται στην κατάσταση που θα βρίσκεται ο 32χρονος Σέρβος, μετά τα ανησυχητικά μηνύματα στο δεύτερο αγώνα του, με τον ταλαιπωρημένο του αριστερό ώμο.

Απαιτητικό ματς για τον φορμαρισμένο αλλά και κουρασμένο Ντανίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον Φελισιάνο Λόπεζ, στο τελευταίο ματς του Louis Armstrong (μετά τις 02:00GR).

Ο καιρός αναμένεται καλός σήμερα στο Flushing Meadows με λίγα σύννεφα στον Νεοϋορκέζικο ουρανό.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής με ώρα έναρξης 18:00GR-Eurosport

Arthur Ashe Stadium
3-Roger Federer (Switzerland) v Dan Evans (UK)
8-Serena Williams (U.S.) v Karolina Muchova (Czech Republic)
20-Sofia Kenin (U.S.) v 10-Madison Keys (U.S.)
1-Novak Djokovic (Serbia) v Denis Kudla (U.S.)

Louis Armstrong Stadium
Ons Jabeur (Tunisia) v 3-Karolina Pliskova (Czech Republic)
30-Maria Sakkari (Greece) v 2-Ash Barty (Australia)
23-Stan Wawrinka (Switzerland) v Paolo Lorenzi (Italy)
5-Elina Svitolina (Ukraine) v 32-Dayana Yastremska (Ukraine)
Feliciano Lopez (Spain) v 5-Daniil Medvedev (Russia)

Grandstand
Alex de Minaur (Australia) v 7-Kei Nishikori (Japan)
16-Johanna Konta (UK) v 33-Zhang Shuai (China)
Fiona Ferro (France) v 18-Wang Qiang (China)
Dominik Koepfer (Germany) v 17-Nikoloz Basilashvili (Georgia)

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post PAME για την υπέρβαση Μαρία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα