Σχεδόν ψύχραιμος και εντυπωσιακός – VIDEO

Χωρίς να ξεφύγει, ιδιαίτερα, ο Νικ Κύργιος σφράγισε την παρουσία του στον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν

Την καλύτερή του πορεία στο Αμερικανικό Όπεν, ισοφάρισε ο Νικ Κύργιος ο οποίος πήρε την πρόκριση στους “32” της Νέας Υόρκης, με δεύτερη συνεχόμενη straight sets νίκη.

Ο 23χρονος Αυστραλός, έπιασε πολύ καλή απόδοση στη νίκη με 6-4, 6-2, 6-4 επί του wild card Γάλλου, Αντοάν Χοάν και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο, όπου τον περίμενε ο φορμαρισμένος Αντρέι Ρούμπλεφ, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα match-up του 3ου γύρου στο US Open.

Η

συμπεριφορά του Κύργιου μπορεί να χαρακτηριστεί φυσιολογική, σε σχέση με τα πρόσφατα ξεσπάσματα κατά των διαιτητών και της ATP (την είχε χαρακτηρίσει διεφθαρμένη) αν και σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκε η επέμβαση του supervisor για να λυθεί το θέμα.

Συγκεκριμένα, πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, ο Κύργιος ήρθε σε πλήρη διαφωνία με τον διαιτητή του αγώνα λόγω ενός μηνύματος στον γιακά του t-shirt που φορούσε ο Αυστραλός και έγραφε “Just do you” με τους κανονισμούς της ATP να αναφέρουν ότι απαγορεύεται η ύπαρξη εμπορικών σλόγκαν στις μπλούζες των τενιστών στους επίσημους αγώνες.

Ο Κύργιος φώναξε τον supervisor και τελικά του επιτράπηκε να αγωνιστεί με τη συγκεκριμένη μπλούζα.

Το άλλο περιστατικό που χρειάστηκε η παρέμβαση του supervisor, ήταν μια καθυστερημένη υπόδειξη του διαιτητή σε challenge του Χοάν, με τον Κύργιο να διαφωνεί και να καλεί ξανά τον υπεύθυνο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει το πράμα.

Με εξαίρεση αυτά τα δύο ελαφριά περιστατικά, ο Κύργιος ήταν πολύ ουσιαστικός στο court, έχοντας σε μια ακόμη σπουδαία ημέρα το σερβίς του. 24 άσοι, 70% κερδισμένοι πόντοι στο 1ο και 75% στο 2ο σερβίς με τον Αυστραλό να δέχεται δύο breaks και να πετυχαίνει πέντε στο σερβίς του αντιπάλου του, σε δύο ώρες αγώνα.

Ο Κύργιος ολοκλήρωσε το ματς με 40 winners και μόλις 22 αβίαστα λάθη με το μοναδικό αρνητικό ποσοστό να είναι από τις ανεπιτυχείς προωθήσεις του στο φιλέ (6/16 -38%).

Στον 3ο γύρο, το Νο28 του ταμπλό θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ ο οποίος πριν δύο εβδομάδες κέρδισε τον Φέντερερ στο Σινσινάτι ενώ στον 1ο γύρο του US Open απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο 21χρονος Ρώσος, χρειάστηκε να παίξει μόλις ένα σετ στο δεύτερο αγώνα του στη Νέα Υόρκη αφού μετά το 6-2 επί του Ζιλ Σιμόν, είδε τον αντίπαλό του να εγκαταλείπει λόγω τραυματισμού.

US OPEN MEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Σχεδόν ψύχραιμος και εντυπωσιακός – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα