Έβαλε μπρος την υπεράσπιση ο Μεντβέντεφ (vids)

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου και κάτοχος του τίτλου στο US Open, Ντανίλ Μεντβέντεφ, χρειάστηκε δυο ώρες για να πετύχει την 1η του νίκη στο φετινό τουρνουά, θέτοντας εκτός τον Αμερικανό και Νο111 τενίστα του κόσμου, Στέφαν Κόζλοφ.

Ο Ρώσος, απώλεσε μόλις έξι games από τον 24χρονο, επικράτησε με 6-2, 6-4, 6-0 και προκρίθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά, στον 2ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Ο 27χρονος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά

την ήττα του από τον Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Cincinnati Masters και έκανε το 1ο από τα επτά βήματα που απαιτούνται, ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στο Arthur Ashe.

Σε ματς ρουτίνας μετέτρεψε το ντεμπούτο του στη διοργάνωση ο Μεντβέντεφ, που έβγαλε 40 winners, μεταξύ των οποίων οι δέκα ήταν άσοι και παρά το γεγονός ότι δέχθηκε δυο breaks από τον Κόζλοφ, δεν αγχώθηκε ποτέ στα τρία sets που έπαιξε.

Με 47/68 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς του, 8/16 break points και εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας πίσω από το 2ο σερβίς του αντιπάλου του (18/25 κερδισμένοι πόντοι), ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο Νο1 του ταμπλό.

Στον 2ο γύρο του US Open, ο Μεντβέντεφ θα βρει τον Άρθουρ Ρίντερκνες (Νο58) που κέρδισε τον γαλλικό εμφύλιο κόντρα στον Κοντέν Αλίς (Νο76) με 4-6, 7-6(4), 6-3, 6-2.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post Έβαλε μπρος την υπεράσπιση ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα