Ήρθε η νέα Babolat Pure Aero 2023 (vid & pics)

Ακόμα πιο κοντρόλ με τα ίδια επίπεδα σπιν… Το κορυφαίο μοντέλο της Babolat και ένα από τα bestseller της αγοράς, η Pure Aero έρχεται ανανεωμένη, τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά με στόχο να διατηρήσει την παράδοση.

Απευθυνόμενη σε ένα μεγάλο εύρος τενιστών, τόσο αγωνιστικού προφίλ όσο και πιο ψυχαγωγικού τένις, το πολύ εμπορικό frame της Babolat υπόσχεται να βάλει μπόλικο σπιν στις μπάλες και να τις κατευθύνει εκεί που θέλετε.

Προς το παρόν, το μοντέλο που κυκλοφόρησε παγκοσμίως είναι η βασική έκδοση των 300 γραμμαρίων ενώ

σύντομα θα συμπληρωθεί το range με τις πιο ελαφριές (Lite, Team) καθώς και την φουλ αγωνιστική των 315 γραμμαρίων.

Αυτή, όμως που αναμένεται να δημιουργήσει μεγάλο buzz είναι η έκδοση Pure Aero 98 με 305 γραμμάρια και 98 sq.in. κεφάλι. Αυτή είναι η επιλογή του Κάρλος Αλκαράθ και θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του ’23.

Επανερχόμενοι στη βασική έκδοση των 300 γραμμαρίων, η νέα Pure Aero είναι ακόμα πιο κοντρολαρισμένη από την προκάτοχό της, με δύο διαφορετικές τεχνολογίες προς αυτή την κατεύθυνση για πιο μαλακή αίσθηση, διατηρώντας παράλληλα το σπιν σε υψηλά επίπεδα. Η νέα τεχνολογία NF2-Tech με μαλακές ίνες λιναριού σε συγκεκριμένα σημεία του frame για καλύτερη αίσθηση και απορρόφηση κραδασμών/ήχου. Παράλληλα, το string pattern είναι πιο σφιχτό από το προηγούμενο, βοηθώντας προς την ίδια κατεύθυνση του κοντρόλ.

Σε γενικές γραμμές, αυτό που έχει καταφέρει η Babolat με τη νέα Pure Aero είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο κοντρόλ, τη δύναμη και το σπιν. Απευθύνεται σε δυνατούς αρχάριους μέχρι και φουλ αγωνιστικού επιπέδου.

Μαζί με την Pure Aero 2023, δεν θα μπορούσε να λείπει ο εντυπωσιακός σάκος (RH x12) καθώς και το πολύ εμπορικό backpack το οποίο έχει προσαρμοστεί στη νέα φιλοσοφία των backpack της Babolat, όπως αυτά των Pure Drive και Pure Strike.

Pure Aero 2023 -> https://www.babolat.gr/babolat-pure-aero-u-ncv-101479-370/

Pure Aero RH x12 -> https://www.babolat.gr/babolat-rh-x-12-pure-aero-751221-370/

Pure Aero Backpack -> https://www.babolat.gr/babolat-backpack-pure-aero-753101-370/

The post Ήρθε η νέα Babolat Pure Aero 2023 (vid & pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα