“Επιβίωσαν” Χάλεπ και Κέρμπερ – VIDEO

Σιμόνα Χάλεπ και Αντζελίκ Κέρμπερ μπορεί… να τα χρειάστηκαν, όμως κατάφεραν να υπερκεράσουν τα εμπόδια των Γιούλια Γκέργκες και Μπάρμπορα Στρίτσοβα αντίστοιχα, και πέρασαν στα προημιτελικά του Qatar Open της Ντόχα…

Αρκετά δύσκολες καταστάσεις πέρασαν στις αναμετρήσεις τους για τα προημιτελικά του Qatar Open η Σιμόνα Χάλεπ και η Αντζελίκ Κέρμπερ, όμως κατέκτησαν πολύ σημαντικές προκρίσεις για την φάση των “4” της διοργάνωσης.

Η Ρουμάνα αρχικά, Νο1 του ταμπλό, επικράτησε μετά

από δυο κλειστά σετ της Γερμανίδας Γιούλια Γκέργκες και “σφράγισε” το εισιτήριό της για τα ημιτελικά, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Ελίνα Σβιτόλινα.

Η Χάλεπ επιβλήθηκε της Νο16 τενίστριας στην παγκόσμια κατάταξη της WTA μετά από 2 ώρες και 3 λεπτά, με 7-6(1), 7-6(6) και αφού έσωσε πρώτα δυο συνεχόμενα σετ πόιντς της αντιπάλου της στο τάι μπρέικ του δευτέρου σετ (4-6), πανηγύρισε την δύσκολη νίκη.

.@simona_halep battles into the @QatarTennis semifinals!

Saves two set points en route to a 7-6(1), 7-6(6) victory! pic.twitter.com/0EuaGO2mDH

WTA (@WTA) 14 Φεβρουαρίου 2019


Η Σβιτόλινα, την οποία θα αντιμετωπίσει η Χάλεπ στα ημιτελικά, προκρίθηκε επίσης με νίκη επί της Καρολίνα Μούτσοβα σήμερα, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ. Η Ουκρανή επιβλήθηκε με 6-4, 6-2 της Τσέχας.

Η Αντζελίκ Κέρμπερ από την πλευρά της, πήρε σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού, κερδίζοντας με μεγαλειώδη ανατροπή την Μπάρμπορα Στρίτσοβα, παίζοντας πολύ ψύχραιμο τένις στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα.

.@AngeliqueKerber battles past Strycova at the @qatartennis!

Booking her place in the semifinal 1-6, 6-2, 7-6(4)! pic.twitter.com/RQwATm7JWe

WTA (@WTA) 14 Φεβρουαρίου 2019


Χρειάστηκε 2 ώρες και 10 λεπτά η Νο6 τενίστρια του κόσμου για να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στην Τσέχα, μετά από τρίσετη μονομαχία που κρίθηκε στο τάι μπρέικ του καθοριστικού σετ.

Η Κέρμπερ επικράτησε με 1-6, 6-2, 7-6(4) και θα παίξει με την Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς στα ημιτελικά. Η Μέρτενς απέκλεισε το Νο5 του ταμπλό Κίκι Μπέρτενς με 6-4, 6-3 στο τελευταίο ματς της ημέρας στη Ντόχα.

QATAR OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Επιβίωσαν” Χάλεπ και Κέρμπερ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα