Πρώτη νίκη στη χρονιά για Ίσνερ

Την πρώτη του νίκη μέσα στη νέα σεζόν, πέτυχε ο Τζον Ίσνερ που κέρδισε τον Μπέρνταντ Τόμικ στην πρεμιέρα του στο New York Open

Μετά από δύο σερί ήττες, στα πρώτα του τουρνουά στο ξεκίνημα της χρονιάς (Όκλαντ, Australian Open), ο Τζον Ίσνερ κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη μέσα στο 2019.

Το Νο1 του ταμπλό στη Νέα

Υόρκη, πρόλαβε 27 άσους σε 74 λεπτά αγώνα, στη νίκη με 7-6(7), 6-4 επί του Μπέρνταντ Τόμικ για το 2ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης, συνεχίζοντας το τέλειο ρεκόρ που έχει απέναντι στον Αυστραλό (3-0).

Ο αγώνας ήταν μια μάχη των service αφού μέχρι το τελευταίο game της αναμέτρησης, δεν είχαμε καν ευκαιρίες για break.

Στο 10ο game του 2ου σετ, ο Ίσνερ πίεσε πολύ το σερβίς του αντιπάλου του και κατάφερε στην 6η του προσπάθεια να κάνει το break και να σφραγίσει τη νίκη που τον φέρνει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου τον περίμενε ένας άλλος Αυστραλός.

Το Νο7 του ταμπλό, Τζόρνταν Τόμπσον, λίγο νωρίτερα είχε επικρατήσει επίσης με ανατροπή του Αμερικανού qualifier, Κρίστοφερ Έουμπανκς με 4-6, 6-1, 6-4.

Παρά τη νίκη του Ίσνερ, γενικά οι Αμερικανοί δεν τα πήγαν καλά την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη.

Εκτός του Έουμπανκς, το τουρνουά αποχαιρέτησε το Νο3 του ταμπλό, Στιβ Τζόνσον αλλά και ο Ράιαν Χάρισον.

Ο Τζόνσον ηττήθηκε με 6-4, 3-6, 7-6(4) από τον 23χρονο Καναδό qualifier, Νο154 στον κόσμο, Μπράιντεν Σνουρ ενώ ο Χάρισον έχασε απ’τον 37χρονο Ιταλό, Πάολο Λορένζι με 4-6, 6-4, 6-4.

NEW YORK OPEN DRAW l OOP (-7h)

The post Πρώτη νίκη στη χρονιά για Ίσνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα