“Σφράγισαν” το ντέρμπι Τσονγκά και Μεντβέντεφ

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι Τζο Γουιλφρίντ Τσογνκά και Ντανιήλ Μεντβέντεφ που σήμερα με άνετες straight sets νίκες “σφράγισαν” τα εισιτήριά τους για τα προημιτελικά του ABN AMRO Tournament του Ρότερνταμ, στην Ολλανδία…

Μετά τους τίτλους που κατέκτησαν την περασμένη εβδομάδα σε Μονπελιέ και Σόφια, οι Τσογνκά και Μεντβέντεφ συνεχίζουν τις εξαιρετικές πορείες τους στο Tour, παίρνοντας σήμερα σημαντικές προκρίσεις για τα προημιτελικά του 500αριου

τουρνουά στο Ρότερνταμ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος επικράτησε στο τελευταίο παιχνίδι της πρωινής ζώνης στο Ρότερνταμ, του Ολλανδού Σκοτ Γκρίκσπουρ στα δυο σετ και “σφράγισε” το ντέρμπι της φάσης των “8” με τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ, που είχε προκριθεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Μετά από 77 λεπτά μάχης, ο Τσονγκά, Νο140 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή, επιβλήθηκε με 7-6(5), 6-1 του Γκρίκσπουρ και πήρε την έβδομη συνεχόμενη νίκη του στο Tour.

Hitting winners for fun..@tsonga7 uncorks the single-hander v Griekspoor #abnamrowtt pic.twitter.com/CA7rfH4yT1

Tennis TV (@TennisTV) 14 Φεβρουαρίου 2019


Μια από τα ίδια και για τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ, που νωρίτερα στην ημέρα, κέρδισε τον Φερνάντο Βερντάσκο στο ντέρμπι της φάσης των “16” του ABN AMRO Tournament και συνεχίζει την φρενήρη πορεία του.

Μέσα σε μιάμιση ώρα, ο φορμαρισμένος Ρώσος, Νο16 του κόσμου, επικράτησε του πολύπειρου Ισπανού με 6-2, 7-5 και κατέκτησε έτσι και αυτός, την έβδομη σερί νίκη του, και την πέμπτη συνεχόμενη χωρίς να χάσει σετ!

Another day, another W

Leading 2019 match-winner @DaniilMedwed gets his 12th victory of the year, beating Verdasco 6-2 7-5 to make the Rotterdam QFs. pic.twitter.com/L1hxnya71c

Tennis TV (@TennisTV) 14 Φεβρουαρίου 2019


Οι δυο πρωταθλητές της προηγούμενης εβδομάδας θα τεθούν αντιμέτωποι την Παρασκευή σε ένα “καυτό” ζευγάρι για τα προημιτελικά του 500αριου τουρνουά στην Ολλανδία.

Εκεί, θα βρίσκεται και ο Νταμίρ Ντζουμούρ, που μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά απέκλεισε και τον Μιχαήλ Κουκούσκιν, επικρατώντας με 6-4, 7-6(3). Τον Γκαέλ Μονφίς θα αντιμετωπίσει ο Βόσνιος την Παρασκευή.

ABN AMRO TOURNAMENT SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post “Σφράγισαν” το ντέρμπι Τσονγκά και Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα