“Αυτοκτονία” Φονίνι στο Μπουένος Άιρες

Εκτός Argentina Open ο Φάμπιο Φονίνι που γνώρισε την ήττα με ανατροπή από τον Ζαούμ Μουνάρ

Αν και προηγήθηκε στα σετ και βρέθηκε δύο πόντους μακριά από τη νίκη, στο 5-4, 30/0 στο 3ο σετ, στο δικό του σερβίς, ο Φάμπιο Φονίνι κατάφερε να χάσει.

Δεν έχασε μόνος του, βέβαια, αφού ο Ζαούμ Μουνάρ έκανε ένα εξαιρετικό finish στο ματς και με 12 συνεχόμενους κερδισμένους πόντους και δύο σερί breaks, έφτασε στην

απίστευτη νίκη με 4-6, 6-4, 7-5 μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Αργεντίνων φιλάθλων που δεν πίστευαν πως ο Φονίνι έχασε αυτό το ματς!

Ο Ιταλός, Νο2 του ταμπλό, απέτυχε για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά να κερδίσει τον πρώτο του αγώνα στη Λατινική Αμερική, προερχόμενος από την άνετη ήττα (6-1, 6-4) απ’τον Μπέντενε στη Κόρδομπα.

Από την άλλη, ο 21χρονος Μουνάρ, Νο77 στον κόσμο, θα αγωνιστεί στον τρίτο φετινό προημιτελικό του σε ATP τουρνουά και θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Γκουίντο Πέγια ο οποίος κέρδισε πολύ δύσκολα τον συμπατριώτη του, Λεονάρντο Μάγερ με 6-4, 1-6, 7-6(5).



Το εισιτήριο για την 8αδα εξασφάλισε και το Νο3 του ταμπλό, Μάρκο Τσεκινάτο με δύσκολη νίκη 7-6(4), 6-4 επί του Κρίστιαν Γκαρίν.

Στα προημιτελικά, ο Ιταλός θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Καρμπάγιες-Μπαένα που επιβλήθηκε με τη σειρά του 7-5, 6-1 του Ιταλού qualifier, Λορέντζο Σονέγκο.

ARGENTINA OPEN DRAW | OOP (-5h)

The post “Αυτοκτονία” Φονίνι στο Μπουένος Άιρες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα