Επίσημο: Δεν επιστρέφει στο Μαϊάμι η Μπαρτολί

Η Μαριόν Μπαρτολί δεν θα αγωνιστεί στο επικείμενο δυνατό τουρνουά του Μαϊάμι στις ΗΠΑ, καθώς δεν είναι έτοιμη για την επιστροφή της στα courts, όπως έγινε επισήμως γνωστό.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Μαριόν Μπαρτολί στα courts για πρώτη φορά μετά το 2013 σε επίσημο τουρνουά, δεν θα γίνει τελικά μέσα στον Μάρτιο. Η Γαλλίδα ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν θα συμμετέχει στο δυνατό Miami Open.

Μετά την

συμμετοχή της στο φιλικό τουρνουά Tie Break Tens πριν λίγες ημέρες, όπου αγωνίστηκε κόντρα στην Σερίνα Γουίλιαμς, η Μαριόν Μπαρτολί δεν μπόρεσε να παίξει τελικά στο BNP Paribas Open του Indian Wells και όλοι περίμεναν να αγωνιστεί στο επερχόμενο Miami Open των ΗΠΑ.

Η Γαλλίδα όμως, δεν σκοπεύει να κάνει την επιστροφή της ούτε εκεί, μιας και δεν νιώθει έτοιμη ακόμη να αγωνιστεί στο γυναικείο Tour. Η Μπαρτολί παρόλα αυτά, θέλει να αγωνιστεί στο Monterrey Open του Μεξικό, το οποίο ξεκινάει στις 2 Απριλίου και έχει προμηθευτεί ήδη Wild Card για την διοργάνωση.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μιας και δεν θα παίξει στο Miami Open(20-31 Μαρτίου), η 33χρονη θα παίξει στο τουρνουά του Μεξικό στις αρχές του επόμενου μήνα.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επίσημο: Δεν επιστρέφει στο Μαϊάμι η Μπαρτολί appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα