Έπιασα “πάτο” στο Miami…

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε πως η ήττα του στον πρώτο γύρο του Miami Open από τον Μπενουά Περ ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του, ωστόσο, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός ότι έχει αφήσει αυτήν την περίοδο οριστικά στο παρελθόν…

Η χρονιά κυλούσε άσχημα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς πριν τη χωμάτινη περίοδο.

Αντιμέτωπος ξανά με πρόβλημα τραυματισμού και σε πολύ κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση έχασε στον πρώτο σε γύρο τόσο σε Indian Wells όσο και στο Miami,

δύο απίστευτα αποτελέσματα αν αναλογιστεί κανείς το πόσο μεγάλη επιτυχία είχε στο παρελθόν σε αυτά τα τουρνουά.

Εκτοτε, παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα, όχι τέλεια, αλλά σαφώς βελτιωμένη τόσο στο χώμα όσο ακόμα περισσότερο στο γρασίδι, όταν και στο πρώτο του τουρνουά έφτασε σε championship point στο Queen’s πριν ηττηθεί τελικά στα σημεία από έναν τρομερό Μάριν Τσίλιτς.

Ενθυμούμενος εκείνη την κακή περίοδο του Μαρτίου-Απριλίου, ο Νόλε χαρακτήρισε το Miami την πιο “χαμηλή” περίοδο της καριέρας του.

“Ηταν από τις χειρότερες περιόδους της καριέρας μου κυρίως όσον αφορά στο πνευματικό κομμάτι. Αλλά και το παιχνίδι μου ήταν κακό. Τώρα βλέπω μεγάλη διαφορά” ανέφερε αρχικά.

“Ηταν όλα μία διαδικασία. Ηξερα ότι έπρεπε να περάσω στιγμές όπως στο Miami. Αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Τα πράγματα πάνε καλά τώρα. Δεν βλέπω κάποιο αρνητικό κομμάτι στο παιχνίδι μου που να με ανησυχεί” τόνισε ο όντως πολύ καλύτερος πρόσφατα Νόλε.

Θα ξεκινήσει το φετινό Wimbledon από τη θέση Νο12 του ταμπλό.

Κώστας Αϊτάκης

The post Έπιασα “πάτο” στο Miami… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα