Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Σάκκαρη στο Indian Wells!

08:48 8/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Πραγματοποιώντας φοβερή εμφάνιση, η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε απόλυτα δίκαια την Ντόνα Βέκιτς και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του BNP Paribas Open, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Σε μια άκρως… “φιλική” αναμέτρηση, αφού οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία εκτός των courts, η Μαρία Σάκκαρη δεν “χαρίστηκε” στην Κροάτισσα Ντόνα Βέκιτς και αφήνοντας την να

πάρει μόλις έξι γκέιμς στην μεταξύ τους αναμέτρηση, προκρίθηκε στον 2ο γύρο του BNP Paribas Open, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε της Βέκιτς, Νο52 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-4, 6-2 μετά από 1 ώρα και 23 λεπτά τένις και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της αρκετά δυνατής διοργάνωσης στην Καλιφόρνια.

Παίζοντας συγκροτημένα, έχοντας τα ατού της σε καλή κατάσταση και δείχνοντας για πρώτη φορά φέτος σε τόσο μεγάλο βαθμό το καλό της πρόσωπο, το Νο58 στον κόσμο επικράτησε της κοπέλας του Στάνισλας Βαβρίνκα με άνεση και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο της διοργάνωσης την Αυστραλή Άσλεϊ Μπάρτυ, Νο16 του ταμπλό.

Η Σάκκαρη, εκμεταλλεύτηκε τις πολλές, κακές επιλογές της Βέκιτς στο παιχνίδι της, η οποία έδειχνε να μην είναι συγκεντρωμένη αρκετές φορές στον αγώνα, δοκιμάζοντας πάμπολλα κακά drop shots και προσπαθώντας να μειώσει την ώρα των ράλι, και όντας σε καλή κατάσταση, “έτρεξε” το γήπεδο όσο θα έπρεπε και τελείωσε με εξαίσια χτυπήματα-winners πολλούς πόντους, στους οποίους της δόθηκαν οι ευκαιρίες που ήθελε.

Έχοντας καλύτερα ποσοστά πίσω από το σερβίς της, από ότι είχε η Βέκιτς, η 22χρονη Ελληνίδα “έσπασε” πέντε συνολικά φορές το σερβίς της Κροάτισσας σε εννιά προσπάθειες που είχε και “άνοιξε” έτσι τον δρόμο προς την επιτυχία, η οποία ήρθε αρκετά άνετα, μιας και στο 2ο σετ το Νο58 του κόσμου δεν απείλησε ιδιαίτερα την “δική” μας Μαρία.

Επόμενη στάση λοιπόν, Άσλεϊ Μπάρτυ για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία θέλει στο BNP Paribas Open της Καλιφόρνια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την φετινή, μέτρια μέχρι στιγμής χρονιά.

Πάντως, με αυτήν την νίκη η Σάκκαρη θα κερδίσει σίγουρα κάποιες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη σε δυο περίπου εβδομάδες, και θα προσπεράσει την Ντόνα Βέκιτς!

DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Σάκκαρη στο Indian Wells! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα