Εσταξε “μέλι” για Σερίνα!

21:16 7/3/2018 - Πηγή: Tennis24

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Σερίνα Γουίλιαμς και όσα έχει καταφέρει στην καριέρα της ενώ απαρνήθηκε ότι στοχεύει να ξεπεράσει το δικό της ρεκόρ των 23 Grand Slam τίτλων!

Προκειται για δύο από τους μεγαλύτερους πρωταθλητές που γνώρισε ποτέ το άθλημα του τένις.

Ρότζερ Φέντερερ και Σερίνα Γουίλιαμς δεν είναι μόνο δύο αξεπέραστοι τενίστες αλλά και δύο σπουδαίοι άνθρωποι με σεβασμό προς τους άλλους μεγάλους πρωταθλητές.

Ο 36χρονος “Βασιλιάς” του αθλήματος αναγνώρισε στο

έπακρο τα όσα έχει πετύχει η συνομήλική του Σερίνα προς την οποία δεν τρέφει ουδεμία ανταγωνιστική διάθεση!

“Το γυναικείο τένις έχει αξεπέραστα ρεκόρ όπως της Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, της Στέφι Γκραφ αλλά και της Σερίνα. Αυτά που έχουν πετύχει είναι μοναδικά. Βλέπω συνέχεια γυναικείο τένις και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να επισκιάσω τη Σερίνα. Χαίρομαι πραγματικά και για τις δύο αδερφές Γουίλιαμς, γιατί πριν μερικά χρόνια, όταν τις έβλεπα να έχουν κάποια προβλήματα, πίστευα ότι θα σταματήσουν”.

“Ομως παρέμειναν ενεργές και έκαναν σπουδαία πράγματα για το άθλημα και μπράβο τους” ανέφερε ο Μαέστρος.

Το πέμπτο ματς για την Αφρική που έδωσε πρόσφατα στέφθηκε ξανά από απόλυτη επιτυχία και ο Ροτζ θέλει να αφήσει “κληρονομιά” και στο φιλανθρωπικό κομμάτι.

“Θέλω να αφήσω κάτι σπουδαίο ώστε να το δουν οι νεότεροι και να πουν ότι αυτός δεν έπαιζε μόνο καλό τένις αλλά βοήθησε και τους συνανθρώπους του. Και εγώ είχα εμπνευστεί από τους Τάιγκερ Γουντς και Αγκασι με τα ιδρύματά τους. Είναι όμορφο πράγμα και όσο το κάνεις με την καρδιά σου είναι ακόμα πιο δυνατό!” κατέληξε ο Φέντερερ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Εσταξε “μέλι” για Σερίνα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα