H μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της!

12:37 7/3/2018 - Πηγή: Tennis24

Ο Πάτρικ Μουράτογλου μιλάει για τη μεγάλη επιστροφή της Σερίνα Γουίλιαμς, 14 μήνες μετά το τελευταίο της παιχνίδι στο tour

Μπορεί να έχει 23 Grand Slam τίτλους, μπορεί να είναι κάτοχος μερικών από τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην ιστορία του τένις, μπορεί να έχει περάσει και πολύ δύσκολες στιγμές, ωστόσο η επιστροφή μετά τη γέννηση της κόρης της θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση, μέχρι τώρα, στην καριέρα της.

Αυτό επεσήμανε ο προπονητής και πρώην σύντροφος της Σερίνα Γουίλιαμς, Πάτρικ Μουράτογλου, μιλώντας για τη μεγάλη επιστροφή της

36χρονης Αμερικανίδας στο BNP Paribas Open του Indian Wells.

“Πρόκειται για το μεγαλύτερο τεστ στην καριέρα της. Είναι 36 ετών, μόλις έκανε ένα παιδί, πέρασε δύσκολες στιγμές για δεύτερη φορά με θρόμβωση αίματος και έχει μείνει εκτός για πάνω από έναν χρόνο. Νομίζω ότι μπορούμε να πούμε χωρίς αμφιβολία ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκλησή της” τόνισε χαρακτηριστικά ο Μουράτογλου που όλο αυτό το διάστημα είναι στο πλευρό της Αμερικανίδας.

Σύμφωνα με τον Γάλλο προπονητή, οι φίλαθλοι πρέπει να δώσουν χρόνο στη Σερίνα Γουίλιαμς την οποία βλέπει έτοιμη για το Μάϊο και το Roland Garros.

“Νομίζω θα είναι έτοιμη για το Γαλλικό Όπεν. Τα τουρνουά που θα παίξει μέχρι τότε, θα τη βοηθήσουν να βελτιώσει τη φυσική της κατάσταση” πρόσθεσε ο Μουράτογλου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η Σερίνα επιστρέφει για να πάρει κι άλλα Grand Slam.

“Ο στόχος της Σερίνα είναι να κερδίσει Grand Slams. Γνωρίζει ότι θα χρειαστεί χρόνο για να επιστρέψει στα καλύτερά της, όμως τα επίπεδα προσδοκιών είναι πάντα υψηλά. Απομένουν τρία ακόμη Grand Slam αυτή τη χρονιά. Θα είναι οι τρεις μεγάλοι στόχοι για το 2018”

Η Γουίλιαμς που δεν έχει πλέον κατάταξη στη WTA, θα αγωνιστεί στο BNP Paribas Open που ξεκινάει την Τετάρτη στο Indian Wells.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

The post H μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα